Helsinki Foodstockilla uusia yhteistyökumppaneita

Hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock on viime syksyn aikana aloittanut yhteistyön kahden uuden ketjun kanssa, syyskuussa Suomeen rantautuneen kahvilaketju Espresso Housen kanssa ja joulukuussa falafeleita tarjoavan Fafa's-ketjun kanssa.

Molempien ketjujen on tarkoitus laajentua Suomessa. Helsinki Foodstock hoitaa logistiikan ja tavaravirran hallinnan valtakunnallisesti, mikä mahdollistaa asiakasketjujen laajentumisen koko Suomen alueelle. Maantieteellisesti suuressa maassa se on perinteisesti ollut vaikeaa.

Helsinki Foodstockilla on käytössään moderni ja digitaalinen palvelujärjestelmä, jonka ansiosta yrityksellä on mahdollisuus reagoida nopeasti asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Etenkin uusien ketjujen laajentumisessa joustavuus ja nopea reagointi on tärkeää.

-Palvelemme nykyisin pelkästään elintarvikealan yrityksiä, mutta se ei missään nimessä sulje pois muita toimialoja. Päinvastoin, logistiikka on logistiikkaa toimialasta riippumatta ja logistiikan tehokas hoitaminen on ydinosaamistamme-, sanoo Helsinki Foodstockin toimitusjohtaja Anssi Koivula

Franchise News 11.1.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta