FranConilta uusi konsultointituote:

Yrittäjän Kehittymissopimus

     

1. ONGELMA

Kaikki olemme kokeneet omassa työssämme jotkin tehtävät toisia vähemmän mieleisiksi, eikä niihin siksi tartu samalla innolla kuin ns. mukaviin tehtäviin. Yhtä tuttua, ellei tutumpaa, lienee johtajan roolissa nähdä johdettavien takkuavan samanlaisten haasteiden kanssa uudestaan ja uudestaan.  

Franchisingketjuissakin tämä on tuttu tilanne. Ketjujohdon on joskus vaikea ymmärtää, miksi yrittäjä ei vaan tartu härkää sarvista ja yksinkertaisesti tee pois alta niitä tarpeellisia toimia, joista on niin monesti puhuttu. Yrittäjä ei saa aikaiseksi ryhtyä auditointikäynneillä sovittuihin korjaamistoimenpiteisiin tai aktivoidu uusasiakashankintaan, vaikka budjetit ja päätökset on tehty.  

Lopputulos on, lupauksista huolimatta tekemättä jääneet kehittämistoimet, turhautunut ketjujohtaja ja yhtä turhautunut yrittäjä, joka itsekin hämmentyneenä -käpertyy kuoreensa-. Voipa yrittäjä jopa alkaa inhota koko sinänsä tärkeää aihetta, kun siitä yhtä mittaa muistutetaan, mutta mikään ei muutu. Pahimmassa tapauksessa kärpäsestä tulee härkänen ja koko yhteistyösuhde ketjujohdon ja yrittäjän välillä vaarantuu.

 

2. RATKAISU

Yrittäjän Kehittymissopimus. Se on työkalu, jolla ketjujohto sitouttaa yrittäjän toteuttamaan sovitut kehittämistoimenpiteet -ilman hammasten kiristelyä-. Kehittymissopimus varmistaa huomion kohteeksi yrittäjän omat tekemiset ja lihasliikkeet. Syntyy yhteinen käsitys siitä, että nyt sovitut toimet ovat realistisia ja näin yrittäjä saa itsensä sitoutumaan päätöksiin.

 

3. KONSULTOINTITUOTE

FranCon luo ketjullenne oman Yrittäjän Kehittymissopimuksen. Konsultointiin kuuluu tarvekartoitus, sopimusmallin luominen ja käyttökoulutus ketjujohdolle. Konsultointi vaatii 2-3 konsultointi-/koulutussessiota ja ne voidaan toteuttaa noin kuukauden sisällä tilauksesta. 


Mikäli sinusta tuntuu, että tarvitsette ketjunjohtamiseenne uuden työkalun, jolla yrittäjät sitoutetaan entistä paremmin sovittuihin kehittämistoimenpiteisiin, pyydä tarjous: 

henri.laakso@francon.fi tai 050-55 35 799


Franchise News 15.2.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »