LISÄÄ KIERROKSIA KAHVILABUUMIIN - DUNKIN' DONUTS RANTAUTUU SUOMEEN

Lisenssinhaltijaa Suomeen haetaan

Kahviloiden rynnistys Euroopassa jatkuu ja Starbucksin jälkeen jo toinen maailmanlaajuinen megakahvilabrändi, Dunkin' Donuts, tulee nyt Suomeen.

Dunkin' Donuts on viimeaikoina levittäytynyt maailmalla voimakkaasti ja hankkinut menestystä kahvilakonseptillaan. Ketjulla on yli 11.500 kahvilaa yhteensä 40 eri maassa ympäri maailman ja Euroopassakin jo yli 200 kahvilaa. Viime aikoina kasvu on ollut erityisen voimakasta Pohjoismaissa, ja nyt Tanskan, Islannin ja Ruotsin jälkeen haetaan lisenssinhaltijaa myös Suomeen. Viime aikojen voimakas kahvilaketjujen rynnistys on osoittanut, että korkealaatuisille kahvilatuotteille, jotka tarjoillaan ripeästi, ystävällisessä ympäristössä, järkevään hintaan, on Suomessakin suuri kiinnostus.  


Dunkin' tunnetaan nykyisin laadukkaasta kahvista

Kuten nimikin kertoo, Dunkin Donuts on yhdistetty donitseihin, jotka edelleen ovat valikoimassa muiden tuotteiden rinnalla. Nykyisin kuitenkin ketju tunnistetaan enemmänkin kahvila- ja kahvibrändinä. Erityisesti laadukkaasta kahvistaan tunnetun Dunkinin vahvuutena on hyvin markkinoille mukautuva konsepti, joka ottaa huomioon maakohtaiset tarpeet ja odotukset. Tuotevalikoimaa muokataan aina maakohtaisesti ja paikalliset tuotteet löytävät myös oman paikkansa kahviloiden valikoimassa. Lisäksi Dunkin' Donuts myy monessa maassa kahviaan myös vähittäiskaupoissa.


Kiinnostaako kansainvälisen kahvilaketjun rakentaminen?

Dunkin' Donuts hakee Suomesta yritystä tai henkilöä, jolla on vähittäiskaupan tai kahvila/ravintola-alan kokemusta. Erityisesti kokemus QSR (Quick Service Restaurant)-liiketoiminnasta luetaan eduksi. Tavoitteena on, että lisenssinhaltija rakentaa minimissään 20 kahvilan ketju viiden vuoden aikana, joten myös investointikykyä tarvitaan. Lisäksi hyvä liikepaikkatuntemus ja -“ suhteet auttavat oikeiden liikepaikkojen löytämisessä. 

Ketju.fi hoitaa Suomessa Dunkin' Donuts lisenssinhaltijan hakua.  Mikäli ajatus uuden kahvilaketjun rakentamisesta kiinnostaa, ole yhteydessä. Kaikki yhteydenotot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Päivi Lääkkö, paivi.laakko@ketju.fi, 050 374 1001.

Franchise News 22.2.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »