Chalupa-ketju laajentuu Tampereelle uudella ravintolalla

Meksikolaistyylinen fast casual -ketju Chalupa avaa ravintolan Tampereelle torstaina 31.3. Ravintola on ketjun ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja ensimmäinen franchising-yrittäjän pyörittämä.

Franchising-yrittäjänä toimii Tero Pohja, jolla on Tampereella myös Kotipizza-ravintola. Chalupa-ketju on osa Kotipizza Groupia.

 -Olen erittäin innoissani Chalupan avaamisesta. Olen ollut useita vuosia yrittäjänä ja Chalupa aloittaa kokonaan uuden luvun yrittäjätarinassani. On hienoa, että voin tuoda Tampereen ravintolavalikoimaan jotain uutta ja erilaista-, sanoo Chalupa-yrittäjä Tero Pohja. 

Meksikolaistyylistä ruokaa tarjoava Chalupa Oy on osa Kotipizza Groupia ja sen on tarkoitus laajentua franchising-periaatteella myös muualle Suomeen. Helsingissä on tällä hetkellä kolme ja Kauniaisissa yksi Chalupa-ravintola. Lisäksi Chalupa-tuotteita on tarjolla yhdessä Kotipizzan lounasravintolassa Helsingissä. 

-Tampereen avaus on meille merkittävä, koska se on ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolinen Chalupa-ravintola. Uskomme, että Chalupan kaltainen freesi ja tuoreita raaka-aineita tarjoava ravintola saa Tampereella hyvän vastaanoton-, sanoo Chalupa-ketjun operatiivinen johtaja Amin Gharagozlu

Franchise News 30.3.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »