• Facebook
  • x
  • Linkedin

Vuosittainen Franchisingsektorin Kasvuselvitys käynnistyi

Franchising on vielä suhteellisen vieras yrittäjyyden malli monille Suomessa. Franchisingista ja franchisingalasta kaivataan faktaa, jonka pohjalta franchisingin tunnettuutta voidaan lisätä ja alan merkitystä Suomen kansantaloudelle tuoda paremmin esille. Tunnettuuden positiivinen kehittyminen luo parempia toimintaedellytyksiä jokaiselle ketjulle, yrittäjille ja muille alan toimijoille.

Faktan keräämiseksi Suomen Franchising-Yhdistys ja FranCon Franchise Consulting ovat tehneet vuosittain -“kesäisin - yhteisen kartoitusprojektin, jota on kutsuttu nimellä Franchisingsektorin Kasvuselvitys. Ja taas on sen aika vuodesta. Tänä vuonna projektia on mukana tukemassa myös Omameklari Oy.

Selvityksen tavoitteena on kartoittaa Suomessa toimivien franchisingketjujen nykytilaa ja kasvunäkymiä mahdollisimman laajasti. Osallistumalla tutkimukseen ketjut ovat mukana luomassa yleistä kuvaa muun muassa franchisingsektorin kehittymisestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. 

Tutkimuksen loppuraportissa tulokset esitetään tilastollisina yhteenvetoina ilman vastaaja-/ketjukohtaista erittelyä. Tutkimuksen yhteenveto julkaistaan 20.9. Franchise News Dayssä.

Lisätietoja tutkimuksesta antaa tutkimusvastaava Sanna Sammallahti, p. 09-270 70 270 tai sanna.sammallahti@francon.fi.

Franchise News 8.6.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta