Kotipizzalla ennätysmyynti, tuloksessa reipas nousu

Kotipizza Groupin toimitusjohtajan Tommi Tervasen mukaan Kotipizza-ketju ylsi huhtikuussa 29-vuotisen historiansa parhaaseen kuukausimyyntiin.

-Huhtikuussa ketjun myynti oli 7,14 miljoonaa euroa, kun edellinen ennätys heinäkuulta 2015 oli 7,07 miljoonaa euroa. Kotipizza-ketjun myynti jatkoi muutenkin hyvällä tasolla sekä vertailukelpoisen myynnin että asiakasmäärien osalta. Kivijalkaravintoloissa asiakasmäärät kasvoivat 12,2 prosenttia ja keskiostos 6,1 prosenttia.-

Kotipizza toteaa katsauksessaan, että ketjumyynnin kasvu on erityisen merkittävää sen vuoksi, että Kotipizza-ravintoloiden kokonaismäärä jatkoi katsauskauden aikana edelleen pienenemistään. Kauden lopussa Kotipizza-ravintoloita oli 254.

Ravintoloiden määrän lasku johtuu kannattamattomien ravintoloiden johdonmukaisesta sulkemisesta. Ketju panostaa kuitenkin samanaikaisesti erityisesti uusien kivijalkaravintoloiden avaamiseen, joten on odotettavissa, että vuoden 2016 aikana myös ravintoloiden kokonaismäärä lähtee uudelleen kasvuun.

Yksi tärkeimmistä syistä myynnin voimakkaaseen kasvuun on Kotipizzan brändi- ja ilmeuudistus, joka käynnistyi täysimittaisesti alkuvuodesta 2015. Uudistustyö saadaan loppuun tämän vuoden aikana.

Franchise News 21.6.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »