Kotipizza-ketjun myynti nousi kaikkien aikojen ennätykseen heinäkuussa

Kotipizza Groupiin kuuluvien Kotipizza-ravintoloiden myynti kasvoi heinäkuussa 21,7 prosenttia edellisvuodesta. Vertailukelpoinen myynti (same-store sales) nousi 21,2 prosenttia.

"Uudelle tasolle noussut myynti johtuu monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Siihen ovat vaikuttaneet uudistunut brändi, onnistunut markkinointi sekä panostuksemme verkkokauppaan ja digitaaliseen läsnäoloon. Kaikkein tärkein menestystekijä ovat yrittäjämme, jotka tekevät väsymättömästi työtä Kotipizza-brändin ja maan parhaan asiakaskokemuksen toteuttamiseksi käytännössä. Heinäkuun myyntiä edisti osaltaan myös se, että kalenterikuukauteen mahtui viisi viikonloppua", Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen toteaa tiedotteessa.

Heinäkuun myynti oli yhtiön mukaan 8,64 miljoonaa euroa, kun viime vuonna samaan aikaan myynti oli 7,10 miljoonaa euroa.

-Kuukausimyynti on ketjun historian suurin ja ylsi ensimmäistä kertaa yli kahdeksan miljoonan euron. Edellinen ennätys oli kesäkuulta, jolloin myynti oli 7,29 miljoonaa euroa.-

Kauppalehti 8.8.2016

Franchise News 11.8.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »