Suomalainen SuperPark -“konsepti lisensioitiin Kiinaan

Ensimmäiset lapsia ja aikuisia liikuttavat SuperParkit avataan Suzhoussa vuoden 2017 aikana.

SuperPark Oy on sopinut kiinalaisen partnerin Facet Chinan kanssa yhteistyöstä, joka sisältää 4-6 SuperPark -sisäaktiviteettipuistoa Suzhoun kaupungin alueelle Kiinaan. Puistot tullaan toteuttamaan lisenssisopimuksella. Ensimmäiset SuperParkit avataan vuoden 2017 aikana.

Kaikki puistot valmistuvat vuoden 2019 loppuun mennessä.

-Useita kiinalaisia operaattoriehdokkaita ja kaupunkien edustajia on vieraillut tutustumassa puistoihimme Suomessa. Suzhoussa on paljon potentiaalia ja siellä on myös paljon suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Kaupungissa on meneillään merkittäviä rakennushankkeita ja uskomme, että SuperParkit sijoittuvat näihin kohteisiin. Erityisesti kiinalaisia tuntuu kiinnostavan konseptimme monimuotoisuus ja suomalainen laatu. On hienoa aloittaa palveluvienti Kiinaan, jossa on paljon erilaista osaamista-, kertoo SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen. 

SuperPark Oy omistaa ja operoi sisäaktiviteettipuistoja Oulussa, Turussa, Vantaalla ja Vuokatissa (Angry Birds Activity Park). Seuraava hanke Suomessa on SuperPark Särkänniemi. 

Franchise News 1.9.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta