Franchisingsektorin Kasvuselvityksen 2016 tulokset selvillä

Jokavuotinen Franchisingsektorin Kasvuselvitys on jälleen toteutettu

Franchising on vielä suhteellisen vieras yrittäjyyden malli monille Suomessa. Franchisingista ja franchisingalasta kaivataan faktaa, jonka pohjalta franchisingin tunnettuutta voidaan lisätä ja alan merkitystä Suomen kansantaloudelle tuoda paremmin esille. Tunnettuuden positiivinen kehittyminen luo parempia toimintaedellytyksiä jokaiselle ketjulle, yrittäjille ja muille alan toimijoille.

Faktan keräämiseksi Suomen Franchising-Yhdistys ja FranCon Franchise Consulting ovat tehneet vuosittain -“kesäisin - yhteisen kartoitusprojektin, jota on kutsuttu nimellä Franchisingsektorin Kasvuselvitys. Tänä vuonna projektia oli mukana tukemassa myös Omameklari Oy.

Selvityksen tarkoituksena oli kartoittaa sektorin nykytilaa ja ennen kaikkea näkymiä lähitulevaisuuteen. Tänä vuonna selvityksessä kartoitettiin kaikkiaan 204:n Suomessa toimivan franchisingketjun tilanne ja lähiajan odotukset. Tutkimus toteutettiin haastattelututkimuksena, jossa ketjujohtoa lähestyttiin puhelimitse ja sähköpostilla. Haastatteluun vastasi yleensä ketjun taustalla olevan franchisingantajayrityksen toimitusjohtaja tai franchisingtoiminnasta vastaava ketjujohtaja.

Loppuraportin kokonaisuudessaan voi tilata osoitteesta posti@francon.fi hintaan 299€ + alv. 

Franchise News 7.9.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta