Home Instead Seniorihoivan uusi yrittäjä Helsingin keskustaan

Ikäihmisten hoivapalveluja tarjoava Home Instead Seniorihoiva avaa uuden toimipisteen Etelä-Helsinkiin, jossa franchiseyrittäjänä aloittaa Camilla Sippola.

Etelä-Helsingin toimiston franchiseyrittäjänä aloittavalla valtiotieteiden kandidaatti Camilla Sippolalla on mittava kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä mm. Vantaan kaupungin työllisyyspalveluiden kuntouttavassa työtoiminnassa ja koulukuraattorina, sekä Helsingin kaupungin sosiaalitoimessa vanhusten parissa. Sippola on peruskoulutukseltaan terveydenhoitaja.

Vuodesta 2008 lähtien Suomessa toimineen Home Instead Seniorihoivan muut palvelutoimistot sijaitsevat Itä-, Koillis- ja Länsi-Helsingissä, Vantaalla, Tampereella ja Lahdessa. Jokainen toimisto on itsenäisesti omistettu ja johdettu.

Hoiva-alan franchiseketjun tavoitteena on laajentaa toimintaa kattamaan koko Suomen alue. "Etsimme uusia yrittäjäehdokkaita myös esimerkiksi Oulun, Jyväskylän, ja Porin seudulta. Ikääntyvässä Suomessa kotihoivapalveluille riittää kysyntää. Seniorit ovat valmiita hankkimaan palveluita oman elämänlaatunsa parantamiseksi ja voidakseen asua kotona itsenäisesti mahdollisimman pitkään", ketjun toimitusjohtaja Samuli Suominen kertoo.

Franchise News 8.9.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »