Classic Pizza Restaurant ja Hangon Makaronitehdas saivat tunnustusta

Classic Pizza Restaurant ja Hangon Makaronitehdas voittivat Kasvu Open 2016 Start again- sarjan  parhaimman kansainvälistymispotentiaalin omaavana yrityksenä. 

Suomen suurin yritysten kansainvälistymis- ja sparrausohjelma Kasvu Open, järjestettiin tänä vuonna viidettä kertaa. Ohjelma huipentui viimeviikolla Jyväskylässä Kasvu Open Karvevaaliin. Kasvu Openin jo toimivien yritysten sarjan eli Start again -sarjan voitti samaan yritysryppääseen kuuluvat Classic Pizza Restaurant ja Hangon Makaronitehdas, jotka omaavat parhaan kansainvälistymis- ja kasvupotentiaalin. 

Voittajat valikoituivat 79 finalistista. Finalistien joukko on puolestaan seuloutunut vuoden mittaan yli 700:sta Kasvu Openiin kasvusuunnitelmansa lähettäneestä yrityksestä. Yritykset olivat eri toimialoilta ja eri puolilta maata. Vuoden aikana yritykset ovat saaneet kasvusuunnitelmilleen sparrausta eri alojen asiantuntijoilta.

"Yli 20 vuoden työmme laadun ja palvelun eteen on huomattu ja siitä kiitoksena meidät palkittiin Kasvu Openin finaalissa Start again -“sarjan pääpalkinnolla. Nöyrinä haluamme kiittää tästä mahtavasta matkasta kaikkia asiakkaitamme sekä koko meidän henkilökuntaamme, jonka kautta ylivertainen asiakaskokemus ja arjen luksus rakentuvat ihan joka ikinen päivä", sanoo liiketoimintajohtaja Terhi Okkonen.

Classic Pizza Restaurant:illa on tällä hetkellä 12 A-anniskeluoikeuksilla varustettua täyden palvelun ravintolaa ympäri Suomea, aina Hangosta Rukalle. Classic Pizza Restaurant juhlii tänä vuonna 20-vuotista yritystaivaltaan, ja tulevaisuuden suunnitelmissa on kasvattaa ravintoloiden määrää neljä - kuuden uuden ravintolan vuositahdilla sekä avata ensimmäiset ravintolat myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Hangon Makaronitehdas on tuorepastaan keskittyvä ravintola, jonka reseptiikassa käytetään mahdollisimman paljon luomua ja ekologisia raaka-aineita. Päivittäin valmistetun tuorepastan rinnalle on tuotu laadukas samppanja- ja viinilista. Hangon Makaronitehdas on perustettu vuonna 2010 ja on palkittu muun muassa Image-lehden Vuoden 2014 ruokakulttuurin parhaat edustajat, tulokkaat ja ilmiöt -“kategoriassa. Hangon Makaronitehtaan ravintolat löytyvät Hangosta Itäsatamasta, Vantaalta kauppakeskus Jumbosta ja Espoosta kauppakeskus Iso Omenasta. 

Franchise News 3.11.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »