McDonald's valitsi vuoden parhaimman yrittäjän ja ravintolan

Vuoden yrittäjä -tittelin pokkasi Esa Soininen, joka omistaa McDonald's-ravintoloita Vantaalla ja Helsingissä. Vuoden paras McDonald's-ravintola löytyi Vantaan Vaaralasta.

Esa Soininen valittiin parhaaksi 15 yrittäjän joukosta. Tunnustuksen valintaperusteita olivat muun muassa henkilökunnan tyytyväisyys, asiakasmäärän ja myynnin kasvu, palvelun laatu ja ravintoloiden siisteys. Soininen omistaa Vantaan Kaivokselan, Variston ja Tuupakan sekä Helsingin Pitäjänmäen McDonald's-ravintolat.

Vuoden McDonald's-yrittäjä Esa Soininen toimii myös McDonald'sin markkinointiosuuskunnan ja yrittäjäyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

 Hannu Siitarisen omistama Vantaan Vaaralan McDonald's valittiin Vuoden McDonald's-ravintolaksi 65 ravintolan joukosta.Tunnustuksen saa ravintola, joka on toiminut esimerkkinä hyvästä henkilöstöjohtamisesta. Siitarinen on yksi Suomen suurimmista McDonald's-yrittäjistä.

Kuvassa vasemmalta McDonald'sin operatiivinen johtaja Mari Malaska, Vantaan Vaaralan McDonald's-yrittäjä Hannu Siitarinen, ravintolapäällikkö Khadija Näätänen ja McDonald'sin toimitusjohtaja Thomas Kelly. 

 

Franchise News 14.12.2016

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »