Kotipizzasta maailman ensimmäinen MSC-sertifioitu pizzaketju

Kotipizza-ketjulle on ensimmäisenä pizzaketjuna maailmassa myönnetty MSC-ympäristömerkki, joka osoittaa, että kaikki ketjun kala- ja äyriäistuotteet ovat peräisin kestävistä kalakannoista ja vastuullisesti toimivilta kalastusyrityksiltä.

MSC-ympäristömerkki takaa kuluttajille, että tuote on peräisin kestävästä kalakannasta ja että sen kalastuksessa on käytetty vastuullisia pyyntimenetelmiä. Merkin myöntämistä edeltäneen sertifiointiprosessin aikana on varmistettu, että kaikki Kotipizzan ravintolat noudattavat jäljitettävyyskriteeriä eli että niissä käytetään ainoastaan MSC-sertifioituja kala- ja äyriäistuotteita.

Marine Stewardship Council on maailman johtava kestävän kalastuksen sertifiointi- ja ympäristömerkintäohjelma. Yritysten MSC-sertifiointi toteutetaan riippumattomien auditoijien toimesta.

MSC-ohjelman tavoitteena on edistää maailman valtamerien hyvinvointia huomioimalla ja palkitsemalla kestävän kalastuksen käytäntöjä, vaikuttamalla kuluttajien valintoihin sekä kehittämällä maailman kala- ja äyriäismarkkinoita kestävän kalastuksen periaatteiden mukaisesti.

-Kotipizza panostaa vastuulliseen, tuoreeseen ja turvalliseen ruokaan, sillä nykyaikainen kuluttaja haluaa tietää, mistä hänen syömänsä ruuan raaka-aineet ovat peräisin ja miten ne on tuotettu. MSC-merkki on meille kunnia-asia: se on puolueeton todistus siitä, että tarjoamme asiakkaillemme ainoastaan vastuullisesti pyydettyä tonnikalaa ja katkarapuja-, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

 

Franchise News 1.2.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »