Classic Pizza Restaurant avasi Levi Hotel Spa:ssa Levillä.

Leville avattu Classic Pizza ravintola on järjestyksessään ketjun kolmastoista.

Leville avattu Classic Pizza ravintola toimii franchising-periaatteella Levin Matkailukeskus Oy:n kanssa. Levi Hotel Spa sijaitsee Levin parhaalla paikalla rinteiden juurella. Ravintola toimii Levi Hotel Spa:n kylpylähotellin tiloissa ja palvelee sekä hotellin asukkaita, että kylpylässä vierailevia perheitä, turisteja ja paikallisia asiakkaita.

"Meillä on hyvät kokemukset siitä, kuinka konseptimme, Classic Pizza Restaurant toimii lomanviettokohteissa ja olemme iloisia ja innoissamme, että pääsemme käynnistämään yhteistyön Levi Hotel Spa:n kanssa. Levi on aktiivinen lomanviettokohde läpivuoden ja on hienoa päästä tarjoamaan Suomen Parasta Pizzaa juuri täällä. Monet eteläsuomalaiset Levin vierailija tuntevatkin jo meidät hyvin-, sanoo Classic Pizza Restaurant:in liiketoimintajohtaja Terhi Okkonen

"Tunnemme Classic Pizzan ja uskomme sen palvelevan erinomaisesti kaikkia asiakkaitamme. Classic Pizza ravintolan tulo Levi Hotel Spa:han on ensimmäinen askel lomakohteemme mittavassa uudistushankkeessa, jossa tullaan näkemään muitakin merkittäviä kehittämisinvestointeja seuraavien vuosien aikana", kertoo Levi Hotel Spa:n toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Franchise News 8.2.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »