P&T Finland ja Health Care Success yhdistivät voimansa uudenlaisella tavalla

P&T-kuntosalit ja Health Care Success yhdistivät voimansa ja tuovat maaliskuun aikana P&T:n kunto- ja hyvinvointisaleille uudenlaisen lähestymistavan kuntoiluun ja sen aloittamiseen.

Aikuisten, arki- ja työkunnostaan huolehtivien peruskuntoilijoiden kuntosaleista tuttu P&T-ketju huomioi jatkossa kuntosalin jäseneksi liittyneen henkilön terveydentilan aiempaa vahvemmin henkilökohtaisten hyvinvointi- ja kuntoilutavoitteiden määrittämisessä tämän niin halutessa.

Suomalaisen Health Care Success Oy:n terveys- ja hyvinvointiteknologian ja sitä tarvittaessa hyödyntävien terveydenhuollon ja P&T-ketjun liikunnan ammattilaisten avulla P&T:n asiakkaalle pystytään haluttaessa rakentamaan selkeät polut, joissa kuntoilu ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen yhdistetään kootusti toisiinsa.

Health Care Successin Tango-hyvinvointiteknologia ja -palvelut motivoivat peruskuntoilijaa seuraamaan kuntoiluaan P&T-kuntosaleilla ja niiden ulkopuolella, tarkkailemaan omia elämäntapojaan ja lisäämään näin henkilökohtaista terveystietoisuuttaan kaikissa ikäryhmissä.

Tango-tuotteiden tukemana P&T-ketjun yrittäjäyksiköissä toimivat liikunnan ammattilaiset voivat yksinkertaisilla, helpoilla ja hauskoillakin tavoilla yhdistää kuntosaliharjoittelun sekä arki- ja hyötyliikunnan mm. elämäntapasairauksia kuten ylipaino, sydän-, tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä diabetes ennaltaehkäiseväksi toiminnaksi ja kuntoilijakohtaisesti personoiduksi kuntoiluksi. 

P&T:n asiakkaan niin halutessa kokonaisuuteen liitetään terveydenhuollon ammattilainen, joka HCS:n teknologian yhteen paikkaan keräämän ja jalostaman tiedon tukemana pystyy tunnistamaan kuntoilijan terveydentilan, seuraamaan sen kehittymistä ja tarvittaessa huomioimaan tiedon diagnosoinnissaan henkilön itsensä sen hyväksyessä.

HCS:n teknologia nostaa ensimmäistä kertaa esiin esim. aktiivisuudesta, henkisestä hyvinvoinnista, stressittömyydestä ja unesta mitattavan sydänterveyden tuloksen peruskuntoilijan tai P&T-kuntosalilla kuntoilunsa aloittaneen henkilön henkilökohtaisen hyvinvointinsa seuraamiseen.

-P&T:n filosofia perustuu siihen, että tarjoamme kuntoiluympäristön kaikille oman kuntonsa huolehtimisesta kiinnostuneille lähtötasosta tai tavoitteista riippumatta. Meillä kuntoilu ei tarkoita supertiukkoja vatsalihaksia tai ravintolisiä vaan henkilökohtaisen hyvinvoinnin saavuttamista -“ mikä se on, sen päättää asiakkaamme itse, ei vieruskuntoilija tai hänen habituksensa. Yksi hakee kuntoilusta apua uniapneaan, toinen painonhallintaan ja kolmas työssäjaksamiseen. Näemme, että oman kuntoilun personoiminen HCS:n teknologian sekä siitä saatavan ja jalostettavan tiedon avulla tukee tätä ajatusta, kertoo Marko Lavikainen, PT SALIT Finland Oy.

-Mielestämme kunnosta huolehtimisen ei pitäisi perustua määräämiseen - saarnaamiseen siitä mitä ja kuinka paljon mitäkin pitäisi tehdä tai kuinka usein. Sen sijaan asioiden tunnistaminen ja niiden ymmärtäminen saavat aikaan positiivista kehittymistä. Tango-hyvinvointimittarimme onkin kuin hyvä ystävä, joka kulkee ranteessa joka päivä mukana: se kerää informaatiota käyttäjänsä hyvinvoinnista, jalostaa siitä tietoa, kokoaa sen yhdestä paikasta luettavaksi ja tukee näin päivittäisen hyvinvoinnin kehittymistä. It's all about feeling good about yourself, jatkaa Jari RÃ¥glund, Health Care Success Oy.

P&T-kuntosalit ovat paikallisten franchising-ketjuyrittäjien ylläpitämiä kunto- ja hyvinvointisaleja jotka tarjoavat helpon ja matalakynnyksisen toimintaympäristön sekä omatoimisille peruskuntoilijoille että niille, jotka haluavat kuntoilunsa tueksi henkilökohtaista ohjausta ja muita hyvinvointia tukevia palveluita.

Tango-hyvinvointiteknologian P&T-kuntosaleille ja sitä hyödyntämään haluavien asiakkaiden käyttöön toimittaa suomalainen Health Care Success Oy.

Terveyspalvelut P&T:n asiakkaille toimittaa puitesopimuskumppani.

P&T-kuntosaleja (Puls & Träning) löytyy tällä hetkellä Suomesta 10 ja Ruotsista 70 kappaletta. Suomessa ja Baltiassa P&T-ketjuliiketoimintaa harjoittavan P&T Finlandin omistavat Puls & Träning Sverige AB ja joukko suomalaisia yksityissijoittajia.

Health Care Success Oy on kansainvälisesti toimiva suomalainen terveysteknologiayritys. Yrityksen teknologia tuottaa tietoa terveydenhuollon, liikunnan ja kansanterveyden ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä kuntoilijoille itselleen.

 

Lisätietoja:

P&T Finland: Marko Lavikainen. E-mail: marko.lavikainen@pandt.fi; puh. 040 0800 289

 

Franchise News 28.2.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta