Kotipizza nimitti uuden operatiivisen johtajan

Kotipizza Group on nimittänyt Heidi Stirkkisen operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Viimeksi Heidi Stirkkinen on työskennellyt OBH Nordica- ja Tefal-brändejä edustavan Groupe SEB Finlandin maajohtajana sekä aiemmin Iittala Groupin myymäläketjun operatiivisesta toiminnasta vastanneena johtajana.

"Heidillä on erittäin vahvat näytöt sekä operatiivisen myynnin että strategisen markkinoinnin parista. Se on harvinainen yhdistelmä, mutta juuri se, mitä me kaipaamme. Uskon, että Heidi auttaa meitä tekemään Suomen parhaasta asiakaskokemuksesta vieläkin paremman", Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen toteaa tiedotteessa.

Organisaatiokaavion mukaan operatiivinen johtaja vastaa yhtiön markkinoinnista.

Olli Väätäinen toimi aikaisemmin yhtiön operatiivisena johtajana. Väätäinen valittiin Solteqin uudeksi toimitusjohtajaksi ja aloitti tehtävässään 1.4.

Stirkkinen aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 4.10.
 
"Kotipizzasta välittyy ennen kaikkea intohimo omaan tekemiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Se on vahvasti tässä ajassa kiinni oleva brändi, jolla on samalla suuria mahdollisuuksia edessään. Olen erittäin iloinen päästessäni mukaan kehittämään Kotipizzan konseptia entistäkin vahvemmaksi", Stirkkinen sanoo.

KAUPPALEHTI 4.4.2017

Franchise News 4.4.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »