Jyväskylässä avautui kahdeksas Teerenpeli-ravintola

Teerenpeli Jyväskylä on avannut ovensa kävelykadulla, osoitteessa Kauppakatu 32. 

Yritys on hakenut liikepaikkaa jo parisen vuotta Jyväskylän keskustasta ravintolakonseptilleen. Teerenpeli on tunnettu omista innovatiivisista pienpanimo-oluistaan ja siidereistään sekä Suomen suurimmasta mallasviskitislaamosta. Rentoa ja ainutlaatuista tunnelmaa on luvassa myös uudessa Teerenpeli Jyväskylässä tästä eteenpäin.

Ravintolapäällikkönä jatkaa Tomi Hiltunen, joka oli myös samassa tilassa sijainneen ravintola Shakerin ravintolapäällikkö. Henkilöstöstä kaksi työskenteli aiemmin Shakerissä, uusia työntekijöitä on kolme. Ravintolassa on sisällä 100 asiakaspaikkaa, 20 ympärivuotisella terassilla sekä 60 asiakaspaikkaa kesäterassilla.

Ravintolan sisustussuunnittelun on Teerenpeli-konseptin mukaisesti toteuttanut sisustusarkkitehti (SIO) Sebastian Sandelin.

Ensimmäinen Teerenpeli perustettiin Lahteen 23 vuotta sitten. Teerenpeli Yhtiöt on perheyritys ja siihen kuuluu kahdeksan Teerenpeli-ravintolaa Helsingissä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa sekä nyt Jyväskylässä. Konserniin kuuluu myös Teerenpeli Panimo & Tislaamo, kaksi Taivaanranta á la carte -ravintolaa sekä laivaravintola Teerenranta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 11 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 80 henkilöä.

Franchise News 4.4.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta