Keskiössä ketjuyrittäjän menestys

Suomen Franchising-Yhdistys järjesti jälleen vuosittaisen Franny Awards -gaalan 24.3., jossa palkittiin ketjujen yrittäjiä sekä Vuoden Franchisingyrittäjä ja Vuoden Franchisingketju. Oli hienoa olla mukana raadissa arvioimassa huikeita menestystarinoita ja valitsemassa voittajaa. Lämpimät onnittelut vielä Tero Vaaralalle sekä koko Kotipizzalle!


Yrittäjäkunta tekee loistavaa työtä ja heidän tuleekin keskittyä vahvasti omaan ydintoimintaan! Monesti talousasiat ja niiden hoito eivät kuulu yrittäjän ydinbusinekseen. Me Starialla ymmärrämme hyvin yksittäistä ketjuyrittäjää ja haluamme auttaa yrittäjää kaikin mahdollisin keinoin eteenpäin, oli tavoitteena sitten kannattavuus taikka kasvu. Haluamme auttaa myös ketjuohjausta onnistumaan strategiassaan ja pitämään kokonaisuuden vahvasti hallinnassa.

   

Ketjujohto yrittäjän kasvun mahdollistajana

Kuvitellaan ketjuyrittäjä, joka on vasta starttaamassa omaa toimintaansa tai toinen, joka on jo onnistunut laajentamaan omaa toimintaansa useampaan toimipisteeseen ja haluaa jatkaa yrityksen kasvua. Näiden yrittäjien arki koostuu eri asioihin keskittymisestä ja arjessa heräävät kysymykset ja siten päätettävät asiat ovat erilaisia.


Staria ONE STOP® kokonaisuus tavoittelee helppoutta ja läpinäkyvyyttä kaikkeen ketjun toimintaan. Yksittäisen ketjuyrittäjän näkökulmasta tämä esittäytyy päivittäisenä tukena arjen talous- ja palkkahallinnon kysymyksissä. Ketjuyrittäjällä on yksi kontakti, jonka kautta on mahdollista selvittää niin kassa- tai tulostilanne kuin palkkahallintoonkin liittyvät asiat. Selkeys ja yhdenmukaisuus ketjuyrittäjien toiminnassa heijastuu suoraan myös ketjujohdon toimintaan. Talousdata on helposti ja nopeasti saatavilla yhdestä paikasta ja se on heti käyttövalmiina toiminnan ohjaamiseen ja parempien päätösten tekemiseen. Ketjun johdosta tulee ketjun liiketoiminnan mahdollistaja!

   

Kasvua, myös kansainvälisesti!

Starian palvelu skaalautuu aina tarpeen mukaan -“ myös kansainvälisesti. Myös suomalaisten franchise- ja ketjuyrittäjien kohdalla tämä ulottuvuus on jatkuvasti ajankohtaisempi. Tämä selviää mm. viimeisimmästä Suomen Franchising-Yhdistyksen tekemästä kasvuselvitystutkimuksesta. Selvityksen mukaan joka neljäs suomalainen franchisingketju on ilmoittanut hakevansa kasvua kansainvälisiltä markkinoilta vuosien 2016 ja 2017 aikana. Nykyisellään noin 15 % suomalaisista ketjuista toimii jo kansainvälisesti.

Kansainvälistymisen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa palvelun siirtymistä kauemmas yksittäisistä ketjuyrittäjistä vaan vahvasti kasvavan ketjun arjessa tukea saatetaan tarvita entistä enemmän. Staria ONE STOP® ideologian ytimessä vaikuttaakin vahva läsnäolo ketjuyrittäjien arjessa niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Näin tuetaan kasvua ja myös varmistetaan ajantasainen raportointi ketjujohdon suuntaan.

Staria auttaa ketjuja menestymään kansainvälistymisessä ympäri Eurooppaa toimien mm. alla olevissa maissa:

Toiminta-alueeseen kuuluvat tällä hetkellä Suomi, Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua, Norja, Tanska, Hollanti, Saksa, Ranska, Puola ja UK
   

Lyhyesti Starian ONE STOP® on erinomainen ratkaisu yrittäjän arkeen. Saat yhdestä paikasta kaiken tarvittavan talouteen liittyen. Palvelu on keskitetty ketjun omalle tiimille ja mahdollistaa näin hyvinkin henkilökohtaisen palvelun yrittäjälle ymmärtäen kokonaisuuden. Tärkeimpänä arvonamme on asiakaslähtöisyys, joka näkyy kaikessa mitä teemme. Asiointi meillä on vaivatonta ja helppoa. Asiat hoituvat ajantasaisesti ja tiimit rakennetaan juuri ketjunne tarpeita vastaaviksi.

Kiinnostaako Staria ONE STOP® ratkaisu sinua ja ketjuasi?

Kysy lisää Maaria Isoviidalta puh. 040 7435 133 tai maaria.isoviita@staria.fi , mikäli arvostat palvelua ja huolenpitoa tai haluat nähdä ajantasaista raportointia koko ketjusta.

 

Franchise News 28.5.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta