Franchisingsektorin Kasvuselvitys kartoittaa ketjujen näkymiä

Franchising on yleistynyt viime aikoina Suomessakin voimakkaasti ja sektorin kansantaloudellinen merkitys kasvaa vuosi vuodelta. Franchisingista ja franchisingalasta kaivataan yhä enemmän faktaa, jonka pohjalta mm. yritysten sidosryhmät ja poliittiset päättäjät osaavat huomioida franchisingsektorin toiminnassaan ja päätöksissään.

Faktan keräämiseksi Suomen Franchising-Yhdistys ja FranCon Franchise Consulting ovat aloittamassa yhteisen selvitysprojektin: Franchisingsektorin Kasvuselvitys 2017. Projektia ovat yhteistyökumppaneina tukemassa myös rahoituspalveluita tarjoava Ferratum, asianajotoimisto Lexia sekä tele-/it-operaattori Telia.

Selvityshankkeessa haastatellaan lähes kaikkien Suomessa toimivien franchisingketjujen toimitusjohtajia tai franchisingtoiminnasta vastaavia ketjujohtajia. Heiltä kysytään ketjujensa lähiaikojen kasvunäkymistä niin työpaikkojen, toimipaikkojen kuin yrittäjienkin lukumäärän sekä liikevaihdon kehittymisen näkökulmista. Haastattelut tehdään kesän aikana sähköpostitse sekä puhelimitse.

Kasvuselvityksen tulokset julkistetaan Franchise News Day'ssä 26.9.2017, jonka jälkeen loppuraportti on tilattavissa osoitteesta posti@francon.fi. Lisätiedot: projektikoordinaattori Sanna Sammallahti, 09-270 70 270 tai sanna.sammallahti@francon.fi


Franchise News 11.5.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta