Talousverkkoon kaksi uutta tilitoimistoa

Ketju vahvistui Jyväskylässä ja Espoossa.

Tilitoimisto Novaventura Talousverkkoon

Jatkossa Talousverkko voi tarjota entistä laajemmin palveluitaan pk-seudulla. Novaventuran omistaja Katia Enbuske kommentoi ketjuun liittymistä näin:

- Liityin mukaan Talousverkkoon saadakseni vahvan liittolaisen korkealuokkaisen palvelun takaamiseksi. Talousverkon tarjoamat ohjelmat, koulutus ja oheispalvelut, kuten tekninen tuki takaavat, että asiakkaani saavat sujuvaa, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Omasta puolestani tuon Talousverkkoketjuun myös markkinointi- ja viestintäosaamista, jota asiakkaani voivat hyödyntää taloushallinnon palveluiden ohella. Tavoitteeni on ketjun tuella kasvaa täyden palvelun toimistoksi, josta asiakkaan on mahdollisuus saada ratkaisu mihin tahansa liiketoiminnan osa-alueen tarpeisiin.

Yrityspalvelu Berg osaksi Jyväskylän tiimiä

Jyväskylän tiimimme sai arvokkaan vahvistuksen, kun Yrityspalvelu Berg liittyi ketjuumme. Yrityskaupoista vastaava osakas Petri Kortelainen kommentoi asiaa tähän tyyliin:

- Talousverkon henkilöstö ja asiakaskunta Jyväskylässä oli jo ennalta vahva. Jaana ja Yrityspalvelu Berg Oy sopivat yhteisöömme loistavasti. Jaanan tuleminen mukaan tuo Jyväskylän asiakkaillemme KLT- ja PHT-tason ammattiosaamista ja vie meitä taas askeleen kohti visiotamme  -“ asiakkaamme ovat niin tyytyväisiä saamaansa  palveluun, että jokainen uusi asiakkaamme tulee suositusten kautta.

Franchise News 16.5.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »