Talousverkko kasvaa Jyväskylässä ja Lappeenrannassa

Talousverkko on ostanut 1.11.2016 kaksi tilitoimistoa ja ketju vahvistui Jyväskylän ja Lappeenrannan alueilla. Liiketoimintakaupan myötä Talousverkkoon liittyi kymmenisen uutta alan ammattilaista.

Jyväskylän Minefield Oy osaksi Talousverkkoa

Minefield Oy:n viisi henkinen tiimi liittyi osaksi Talousverkkoa 1.11.2016 alkaen. Minefieldin toimitusjohtaja Kirsi Miinala kuvailee liiketoimintakauppaa seuraavasti: 

- Liiketoimintakaupan johdosta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Talousverkon tuki ja ammattitaito vahvistavat meitä konsultteina ja auttavat meitä vastaamaan asiakkaidemme tuleviin haasteisiin niin alati muuttuvan verotuksen, yrityksen kasvun kuin kansainvälistymisen osalta. Parempaa yhteistyökumppania emme olisi voineet valita. Jatkamme koko Minefield Oy:n poppoon kanssa edelleen asiakkaidemme ohjaamista, ainoastaan vain nimi muuttuu ja saamme lisää ammattilaisia joukkoomme.

Aalef Oy:n tilitoimistoliiketoiminta Talousverkkoon

Talousverkko on ostanut 1.11.2016 Lappeenrantalaisen Aalef Oy:ntilitoimistoliiketoiminnan. Aalef Oy:n toimitusjohtaja Mika Alitalo kommentoi kauppaa seuraavasti:

- Aalefilla ajateltiin monitoimialan yrityksenä kaikkien toimialojemme tulevaisuutta ja ennen kaikkea niiden tarvitsemaa panostusta. Tilitoimistopuolella katsoimme satsaukset sellaisiksi, että leveämmät hartiat olisivat tarpeen. Kartoitus markkinoilla seuloi varsin nopeasti kumppaniksi Talousverkon. Aalefin muille toimialoille on myös taloushallinnon jatkuvuus äärimmäisen tärkeää, joten kumppani naapurissa tutuilla työkaluilla ja henkilöstöllä varmistaa vaatimamme palvelun. Nyt opettelemme olemaan asiakas ja odotamme innokkaasti mitä kaikkea uutta Talousverkon valikoimasta meille löytyy

Franchise News 16.5.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »