• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Foodstock edistää vastuullista hankintaa

Foodstockin asiakasketjulle myönnettiin Marine Stewardship Councilin kansainvälisesti arvostettu ympäristömerkki, joka auttoi kasvattamaan ketjun myyntiä. Sertifioinnin mahdollisti se, että Foodstock hankkii kestävin menetelmin pyydettyjä kala- ja äyriäistuotteita.

Foodstock on moderni tukku, joka tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita kaikkien alojen ketjuohjatuille yrityksille. Yritys toimii sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja mahdollistaa asiakasketjujen toiminnan laajentamisen. Foodstock on tunnettu ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta, kustannustehokkuudesta ja toimitusvarmuudesta. Digitaalisen palvelujärjestelmän ja verkkokaupan ansiosta se reagoi ketterästi asiakkaiden tarpeisiin. 

Vastuullisuus kaikessa tekemisessä

 

Nykypäivän kuluttajat ovat entistä valveutuneempia ja haluavat tietää, mistä ruoka tulee lautaselle. Vastuullisesti tuotettujen raaka-aineiden käyttäminen voi tuoda yrityksille kilpailuedun ja luo näin lisäarvoa niiden liiketoiminnalle. 

Foodstockin hankintaperiaatteet korostavat paitsi raaka-aineiden laatua ja turvallisuutta, myös niiden vastuullisuutta ja kestäviä tuotantotapoja. Osoituksena sitoumuksesta vastuullisuuteen Foodstock on lisännyt tuotevalikoimaansa MSC-tonnikalan ja -äyriäiset.

 MSC-tuotteet ovat peräisin kestävistä kalakannoista ja vastuullisesti toimivilta kalastusyrityksiltä. Ohjelman tavoitteena on edistää maailman valtamerien hyvinvointia huomioimalla ja palkitsemalla kestävän kalastuksen käytäntöjä, vaikuttamalla kuluttajien valintoihin sekä kehittämällä maailman kala- ja äyriäismarkkinoita kestävän kalastuksen periaatteiden mukaisesti.

Foodstock auditoi MSC-tuotteidensa koko hankintaketjun riippumattoman tarkastajan avustuksella. Tarkastuksessa toimitusketju ohjeistettiin ja sitoutettiin noudattamaan MSC-vaatimuksia. Yrityksen edustajat tutustuivat toimittajiin ja tarkastivat tuotantolaitokset henkilökohtaisesti paikan päällä, ja jatkavat vierailuja säännöllisesti. Tämä takaa tuotteiden jäljitettävyyden ja tuotantovarmuuden. Foodstock toimii samoin kaikkien tuotteidensa kohdalla.

Foodstockin vastuullisen hankinnan ansiosta Kotipizza-ketju, Foodstockin asiakas ja osa samaa Kotipizza Group -konsernia, sai tammikuussa 2017 MSC-sertifioinnin ensimmäisenä pizzaketjuna maailmassa. Foodstockin panostus vastuullisuuteen mahdollistaa kuluttajalähtöisen ja konseptin mukaisen tuotevalikoiman rakentamisen yhdessä asiakkaan kanssa.


Franchise News 24.6.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta