• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotimaailma-ketju vaihtoi omistajaa ja tähtää kovaan kasvuun

Kotimaailma Suomi Oy:n liiketoiminnan ostaneet Aaro Simell ja Vesa Kauppila haluavat laajentua lähivuosina kaikkiin yli 30 000 asukkaan kaupunkeihin Suomessa.

Suomen toiseksi suurin kalustettuja asuntoja vuokraava Kotimaailmavaihtaa omistajaa. Franchising-periaatteella toimivan ketjun yrittäjät Aaro Simell ja Vesa Kauppila ovat ostaneet Kotimaailma Suomi Oy:n liiketoiminnan perustettavan yhtiön lukuun. Myyjinä ovat Kotimaailma-ketjun vuonna 2007 perustaneet Hans Ekholm sekä Mirja Haataja.

Kaupassa uuden yhtiön omistukseen siirtyvät Kotimaailma Suomi Oy:n liiketoiminta, brändi ja nimi. Aaro Simell ja Vesa Kauppila omistavat yrityksen tasaosuuksin. Eri puolilla Suomea toimivat Kotimaailma-yrittäjät jatkavat yrityksen palveluksessa.

Kalustettuja asuntoja 13 paikkakunnalla vuokraava Kotimaailma on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Uusien yrittäjien tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa ensi vuonna yli 40 prosenttia ja laajentua lähivuosina kaikkiin yli 30 000 asukkaan kaupunkeihin Suomessa.

-Tämä oli tilaisuus, jota emme voineet ohittaa. Ketju ja liiketoiminta olivat meille tuttuja, ja näemme toimialalla valtavasti kasvupotentiaalia. Väliaikaisen majoituksen tarvetta kasvattavat piristyvä talous, isot infrahankkeet ja asuintalojen putkiremonttibuumi monilla paikkakunnilla sekä vapaa-ajan matkustamisen lisääntyminen-, kertoo Aaro Simell, joka on toiminut Turussa Kotimaailma-yrittäjänä runsaat kolme vuotta.

Uudella yrittäjäkaksikolla on kunnianhimoiset suunnitelmat kasvun vauhdittamiseksi.

-Haemme uusia yrittäjiä koko ajan, ja tällä hetkellä tarvetta on 4-“5 yrittäjälle. Oma taustani on it-alalla, joten asiakaskokemusta ja myös toiminnan tehokkuutta kehitetään entisestään digitalisoinnilla", kertoo Vesa Kauppila. Hän on toiminut Kuopion Kotimaailma-yrittäjänä vajaan vuoden.

Ketjun perustaja Hans Ekholm kertoo olevansa tyytyväinen, että uudet omistajat löytyivät talon sisältä. Ostajaehdokkaita oli hänen mukaansa useita.

Alkuperäinen teksti Kauppalehdestä 24.5.2017.

Lue artikkeli tästä >>

Franchise News 24.5.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta