• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Euroopan ensimmäinen Franchising & Innovation Summit onnistui hyvin

USA:ssa erityisesti ravintola-alan franchisingketjujen keskuudessa suureen suosioon noussut tapahtuma Franchising & Innovation Summit rantautui Eurooppaan, kun se pidettiin Lontoossa tällä viikolla 18.-20.7. 

Tilaisuus oli sekä määrällisesti että laadullisesti onnistunut. Tilaisuuteen osallistui laaja joukko USAn ja Euroopan, erityisesti ravintola-alalla tunnetuimpien franchisingketjujen edustajia. Kaiken kaikkiaan osallistujamäärä kipusi reiluun sataan ja heitä oli kaikkiaan 17 eri maasta. 

Suomesta mukana oli ainoastaan Kotipizza edustajanaan Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen  ja kehitysjohtaja Riikka Ahtiainen. Tommi oli kutsuttu tilaisuuteen myös puhujaksi ja hän osallistuikin paneeliin, jossa teemana oli -The Ultimate Balance: Empowering the Franchisee vs Maintaining Brand Integrity-. Muita mielenkiintoisia teemoja alustuksissa ja paneeleissa olivat mm.  -miten pienellä budjetilla voi luoda ison brändin- tai -miten hiipuva brändi käännetään nousuun-. Tilaisuuden tuotannosta vastaavan Cherryh Canslerin mukaan ensimmäisen tilaisuuden tavoitteet täyttyivät niin hyvin, että se pidetään jälleen ensi kesänä Lontoossa.

Franchise News 21.7.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta