Kotipizza Group ehdokkaaksi European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Kotipizza Group on valittu eurooppalaisen pörssiyrityskilpailun Star of 2017 -sarjan palkintoehdokkaaksi. Sarjassa palkitaan yrityksiä, jotka ovat yltäneet toimialallaan poikkeukselliseen taloudelliseen menestykseen, osoittaneet vahvaa kasvupotentiaalia ja toimineet vastuullisesti.

Viidettä kertaa järjestettävässä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa palkitaan pörssiyrityksiä, jotka soveltavat liike-elämän parhaita käytäntöjä ja kannustavat menestyksekkäällä esimerkillään muita pk-yrityksiä listautumaan. Palkintoja jaetaan neljässä sarjassa.

European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun järjestävät Euroopan komissio, johtavat eurooppalaiset arvopaperipörssit sekä Euroopan pörsseihin listautuneiden yritysten etujärjestö EuropeanIssuers.

-Ehdokkuus Star of 2017 -sarjassa on suuri kunnia Kotipizza Groupille. Se osoittaa, että yrityksemme tarina ja viesti vastuullisuudesta on huomattu ja otettu hyvin vastaan myös kansainvälisesti-, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

 

-Pk- ja kasvuyritykset ovat tärkeässä asemassa Euroopan talouden, työllisyyden ja kilpailukyvyn rakentamisessa. On hienoa, että Kotipizza Group voi inspiroida nousevia tähtiä johtamaan toimintaansa tavoitteellisemmin ja hakemaan kasvua pääomamarkkinoilta-, Tervanen sanoo.

Tällä hetkellä Kotipizza Groupin omistuksesta noin 47 prosenttia on muilla kuin suomalaisilla sijoittajilla.

Kaikkien kilpailusarjojen voittajat julistetaan joukkoon European Small and Mid-Cap Awards 2017 -juhlagaalassa 22. marraskuuta 2017 Brysselissä.

Franchise News 6.9.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »