Fafa's kasvoi kioskista 16 ravintolan ketjuksi -“ perustaja Doron Karavani yrittää nyt viedä falafelinsa Tukholmaan ja Lontooseen

Falafeleihin ja pitaleipiin erikoistunut pikaruokaketju Fafa'sin perustaja Doron Karavani kehitti ruokalähettipalvelu Gastronautin ja toi Ben & Jerry's -jäätelön Helsinkiin. Kun hän alkoi tehdä omalla reseptillä falafelpyöryköitä, ovelle muodostui jono.
Helsingin Sanomat kertoo Fafa's -ketjun perustajan Doron Karavanin tarinan Gastronautista ja Ben & Jerry'sistä Fafa'siin.
-Menestys ei johdu kasvisruokabuumista vaan työntekijöiden hyvästä fiiliksestä: vapaudesta pitää töissä lempipipoa ja soittaa sitä musiikkia, mistä tykkää.-
Muista ketjuista Fafa's erottuu markkinointibudjetin pienuudella. Karavani ei mainosta. Hän sanoo kulttisuosion lähteneen aamuneljään venyvästä aukioloajasta. Fine dining -ravintoloiden henkilökuntaa tuli työpäivän jälkeen syömään, ja tähtiravintola Chef & Sommelierin sommelier Johan Borgar kiitti Facebookissa Jumalaa Fafa'sin olemassaolosta.
-Franchising takaa ydinkeskustan ulkopuolella sen, että kumppanit tuntevat oman alueensa. Fiilis tehdään rakennuksen ja alueen ehdoilla. Kalliossa on särmikkäämpi tunnelma kuin Kampin kauppakeskuksessa.-
Lue koko Helsingin Sanomien artikkeli täältä.