• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Vuoden liikemies on Mustin ja Mirrin Mika Sutinen

Vuoden liikemies -tittelin voittanut Mika Sutinen rakensi Mustista ja Mirristä koko Skandinavian suurimman lemmikkieläintarvikkiden ketjun.

Tämä viikko on ollut Mika Sutiselle tunteikas. Hänen palkittiin tänään maanantaina Vuoden Liikemiehenä. Kiitosten jälkeen Sutinen pudotti vielä uutispommin ja paljasti pitkään hautomansa salaisuuden: Hän jää pois Mustin ja Mirrin toimitusjohtajan paikalta ja siirtyy kokonaan hallitusammattilaiseksi.

Miltä Vuoden Liikemiehen -tunnustus maistui?

-Tämä maistui mielettömän hyvältä! Kun sain puhelun niin ajattelin ensin että tämän täytyy olla vitsi, kun tiedän monta muuta, jotka tämän olisivat mielestäni ansainneet ennen minua. Totta kai tämä tuntuu hienolta henkilökohtaisesti, mutta on tämä ihan mieletön tunnustus koko meidän porukalle. Se on kuitenkin kaikkien niiden ulospäin näkyvien tulosten takana.-

Palkinnon ja tunnustuksen myöntää  Suomen Liikemiesyhdistys yhdessä Kauppalehden ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa. Raati perusteli palkintoa muun muassa näin: 
Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja Mika Sutinen on rakentanut Mustista ja Mirristä koko Skandinavian suurimman lemmikkieläintarvikeketjun ja koko Euroopan mittakaavassa se on neljänneksi suurin lemmikkitarvikeketju. Suomesta lähtöisin olevia ketjuliikkeitä on erittäin vähän. Raati kiinnitti huomiota myös siihen, että ketju on kasvanut myös ulkomaille.

Yhtiö tullut valituksi myös mm. Suomen parhaaksi työnantajaksi.

Kauppalehti 25.9.2017

Lue koko Kauppalehden artikkeli täältä.

Franchise News 25.9.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta