• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Franchise News Day järjestettiin jo kolmannen kerran

Tällä kertaa syksyn franchisingalan päätapahtuma Franchise News Day järjestettiin uudessa tapahtumatila Ruohiksessa. Yleisönä oli tuttuun tapaan kattava määrä suomalaisia ketjujohdon edustajia.

Tilaisuuden aikana kuultiin monia ajankohtaisia esityksiä, joiden kantavana teemana oli johtajuuden rooli muuttuvassa ketjumaailmassa. Markku Kosonen, M Roomin uusi toimitusjohtaja ja samaan aikaan ketjun yrittäjä kertoi eri roolien yhteensovittamisen taiteesta.

Toimitusjohtaja Taru Tujunen Ellun Kanoista esitti oman näkemyksensä viestinnän "rytmihäiriöistä" ketjumaailmassa ja lopuksi Erkki Tala Specsaversista herätti keskustelua siitä, voiko yrittäjiä ylipäätään johtaa ja mitä siihen liittyy.

Ohjelmassa oli mukana myös hieman viihteellisempänä ohjelmanumerona paneelikeskustelu Hyvät ja huonot franchisinguutiset, jossa ruodittiin vastavalmistuneen ketjuselvityksen keskeisimpiä tuloksia. Paneelin vetäjä, SFY:n hallituksen puheenjohtaja ja Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen taustoitti aiheet ja panelistit kertoivat näkemyksensä siitä, oliko uutinen hyvä vai huono. Myös yleisö osallistui äänestykseen viestiseinän avulla.


Palaute oli erittäin positiivista ja loi pohjaa tapahtuman tulevaisuudelle myös vuonna 2018.

Franchise News 27.9.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta