• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotimaailma tuo uudenlaisen majoituspalvelun Hämeenlinnaan

Kalustettuja asuntoja vuokraava Kotimaailma avaa ovensa huomenna perjantaina Hämeenlinnassa. Kotimaailma tuo Hämeenlinnaan uudenlaisen majoitusmuodon, joka tarjoaa vaihtoehdon hotelliasumiselle. 

Yrittäjänä toimiva Juhani Koskinen näkee alueella selvän markkinaraon pitkäaikaisessa kodinomaisessa asumisessa. Täysin uutta on Kotimaailman tarjoama rahoituspalvelu, joka helpottaa rahankäytön suunnittelua yllättävissä tilanteissa tai pidempiaikaisessa majoituksessa, esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

Kotimaailman kalustetut asunnot on tarkoitettu työmatkalaisille, vakuutusyhtiöiden vahinkoasiakkaille, putkiremonttiasiakkaille, kodinvaihtajille sekä kodinomaista asumista kaipaaville matkailijoille.

Kotimaailma tarjoaa pidempiaikaista asumista tarvitseville myös rahoituspalvelua. Sen avulla voi jakaa majoituskulut pidemmälle ajanjaksolle, maksaa asumisen kustannukset osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

-“ Iso remontti voi olla monelle hankalaa aikaa, kun yhtiövastike juoksee ja samanaikaisesti pitää maksaa sijaisasunnosta vuokraa. Rahoituspalvelu helpottaa taloudenhoitoa ja rahankäytön suunnittelua, Koskinen kertoo.

Franchise News 27.11.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta