Star of 2017 -palkinto Kotipizza Groupille

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Kotipizza Group on voittanut Star of 2017 -sarjan European Small and Mid-Cap Awards -pörssiyrityskilpailussa. Sarjassa palkitaan yrityksiä, jotka ovat yltäneet toimialallaan poikkeukselliseen taloudelliseen menestykseen, osoittaneet vahvaa kasvupotentiaalia ja toimineet vastuullisesti.

Keskiviikkoiltana Brysselissä järjestetyssä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa palkittiin pieniä ja keskisuuria eurooppalaisia pörssiyrityksiä, jotka soveltavat liike-elämän parhaita käytäntöjä ja kannustavat menestyksekkäällä esimerkillään muita pk-yrityksiä listautumaan. Viidettä kertaa järjestetyssä kilpailussa jaettiin palkintoja neljässä sarjassa.

-Voitto Star of 2017 -sarjassa on suuri kunnia Kotipizza Groupille. Se osoittaa, että yrityksemme tarina ja viesti vastuullisuudesta on huomattu ja otettu hyvin vastaan myös kansainvälisesti-, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

-Pk- ja kasvuyritykset ovat tärkeässä asemassa Euroopan talouden, työllisyyden ja kilpailukyvyn rakentamisessa. On hienoa, että Kotipizza Group voi inspiroida nousevia tähtiä johtamaan toimintaansa tavoitteellisemmin ja hakemaan kasvua pääomamarkkinoilta-, Tervanen sanoo.

European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun järjestivät Euroopan komissio, johtavat eurooppalaiset arvopaperipörssit sekä Euroopan pörsseihin listautuneiden yritysten etujärjestö EuropeanIssuers. Yksikään suomalainen yritys ei ole aikaisemmin ollut voitokas kilpailussa.

Franchise News 27.11.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit