• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizza aikoo laajentua valtakunnalliseksi hampurilaisketjuksi

Ravintolaketju Kotipizza on ostanut enemmistöosuuden Day After Day -yhtiöstä, joka vastaa Helsingin Sörnäisissä toimivasta Social Food Street Burgerjoint -ravintolasta ja Social Food -nimisestä ruokarekasta. Yhtiö ei kerro kauppahintaa. Kotipizzan aikoo laajentaa toiminnan ketjuksi.

"Hampurilaisten ja erityisesti premium-luokan hampurilaisten markkina jatkaa kasvuaan kaikkialla Suomessa. Social Burger on noussut lyhyessä ajassa Helsingin parhaaksi ja menestyksekkäimmäksi premium-hampurilaisravintolaksi panostamalla laatuun ja vastuullisuuteen sekä ottamalla huomioon myös kasvisvaihtoehdot. Juuri tällaiselle burgereihin intohimoisesti suhtautuvalle ketjulle on kysyntää kaikkialla Suomessa", sanoo Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Day After Dayllä on sopimus uuden ravintolan avaamisesta Helsingin Kalasatamassa ensi vuonna avattavassa Redi-kauppakeskuksessa.

Mika Tuomonen ja Herkko Volanen jatkavat vähemmistöosakkaina ja ravintoloitsijoina. Tuomonen tunnetaan vuoden 2012 MasterChef Suomi -kokkikilpailun voittaja.

"Meille on ollut alusta alkaen selvää, että haluamme rakentaa Social Burgerista Suomen ensimmäisen valtakunnallisen premium-luokan burgerketjun", Tuomonen sanoo.

Kauppalehti 30.11.2017

Franchise News 1.12.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta