• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

SUOMALAINEN PANCHO VILLA -RAVINTOLAKETJU ON LAAJENTUNUT RUOTSIIN

Tampereelta v. 2001 lähtöisin oleva ravintolaketju Pancho Villa hakee nyt kansainvälistä kasvua ja on avannut ensimmäisen ravintolan Ruotsiin Tukholman Södermalmille viime perjantaina 15.12.2017. 

-Ruotsin avauksen eteen on tehty lujasti töitä ja kun Pancho Villalle löytyi hyvä sijainti Södermalmilta, pääsemme vihdoinkin näyttämään suomalaista ravintolakonseptiosaamista myös ruotsalaisille-, kertoo ketjun operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta.

Tällä hetkellä Pancho Villa ravintoloita löytyy Suomesta jo 28 kappaletta eri puolilla Suomea. Pancho Villa on franchisingketju ja kaikki Suomen ravintolat toimivat yrittäjävetoisesti. Södermalmin ravintolan omistaa Pancho Villan ruotsalainen tytäryhtiö, mutta jatkossa Ruotsiinkin haetaan franchisingyrittäjiä laajentamaan ravintolaverkostoa.


-Uusia ravintoloita toki mahtuu vielä myös Suomeen, mutta kansainvälinen kokemus auttaa meitä kehittämään konseptiamme yhä kilpailukykyisemmäksi myös täällä kotimaassa. Ruotsin lisäksi olemme kiinnostuneita myös muista Pohjoismaista, sillä meksikolainen makumaailma käy hyvin meille skandinaaveille-, Teemu Vanharanta jatkaa.  

Lisätietoja antaa Pancho Villan operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta, 050 5233 369, teemu.vanharanta@panchovilla.fi, www.panchovilla.fi


Franchise News 18.12.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta