• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Teerenpeli Yhtiöiden uusi viinikahvila sai nimen sijaintinsa mukaan - "Liikepaikka suorastaan huutaa kahvilaa"

Teerenpeli Yhtiöt avaa Lahteen Lanunaukiolle uuden konseptin mukaisen viinikahvilan, aukiosta nimensä saaneen Wine-Cafe Olavin, helmikuun aikana. Lanunaukio on nimetty kuvanveistäjä Olavi Lanun kunniaksi. Entisen Mediakulman paikalle avautuvan kahvilan rakennustyöt ja henkilöstön rekrytointi ovat parhaillaan käynnissä.

Yrittäjä Marianne Pyysing kertoo, että tuotevalikoimassa suositaan lähi- ja luomutuotantoa. Wine-Cafe Olavi tekee tiivistä yhteistyötä lahtelaisen pienpaahtimo Kahiwan kanssa. Kahiwa suunnittelee Olaviin tulevan kahvilistan, jossa on mukana myös erikoisuodatettuja kahveja sekä kahvidrinkkejä.

Olavin leipä- ja pullatuotteet ovat mahdollisuuksien mukaan paikallisista leipomoista. Viineissä suositaan mahdollisimman paljon luomu- ja biodynaamista sekä eurooppalaista tuotantoa. Pienpanimotuotteet tulevat Teerenpelin omasta panimosta.

- Liikepaikka suorastaan huutaa kahvilaa, sillä se sijaitsee keskellä kaupunkia ja siinä on mahtavat isot ikkunat. Kaikissa keskustan kehittämiskyselyissä kaupunkilaiset toivovat lisää kivoja kahviloita keskustaan. Tässä nyt siis yksi meiltäkin!


Teerenpeli Yhtiöt tiedottaa, että uusi kahvila palvelee seitsemänä päivänä viikossa. Kahvila on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään. Kesäksi kahvila Olavi avaa 150 paikkaisen terassin ravintolan yhteyteen.

Alkuperäinen uutinen luettavissa täältä.

Franchise News 11.1.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta