• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizzan uusi paloittain myytävä Kotipizza Go -pizzatuote on saatavilla Tallinnan laivalta

Kotipizzan uusi, kotimainen Kotipizza Go -pizzatuote tulee myyntiin Eckerö Linen Helsinki-“Tallinna-väliä liikennöivälle m/s Finlandialle helmikuussa 2018. Eckerö Line panostaa tänä vuonna erityisesti ruoan omavalmistusasteeseen ja kotimaisiin ruokatarvikkeisiin, joten yhteistyö Kotipizzan kanssa istuu luontevasti kaikkien aikojen ruokavuoteen.

Paloittain myytävä Kotipizza Go -pizzatuote tulee myyntiin m/s Finlandian Bar Paja -kahvilaan. Se valmistetaan käsityönä samoista raaka-aineista kuin Kotipizza-ravintoloissa myytävät pizzat ja lämmitetään uuneissa, jotka varmistavat niiden rapeuden. Eckerö Linen ja Kotipizzan yhteistyö on ainutlaatuinen, sillä pizzatuotetta ei myydä muilla laivoilla.

-Yhä useampi suomalainen haluaa nauttia laadukkaan välipalan matkansa lomassa, ja Kotipizza Go on kehitetty juuri näitä tilanteita varten. Se on täyttä Kotipizza-laatua: tuoreista, vastuullisesti tuotetuista ja pääosin kotimaisista raaka-aineista valmistettu-, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanensanoo.

-Panostamme ruokaan, sen kotimaisuuteen ja omavalmistusasteeseen nyt entistä enemmän, joten yhteistyö Kotipizzan kanssa on meille varsin mieluisaa. Se tuo asiakkaillemme jälleen yhden laadukkaan vaihtoehdon lisää-, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen sanoo.

Alkuperäinen uutinen luettavissa Eckerö Linen sivulta.

Franchise News 22.1.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta