• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Pohjoismaiden ensimmäinen uudistettu Subway®-ravintola avattiin Vaasassa

Brändiuudistuksen viime vuoden aikana aloittaneen Subway®-ketjun uuden ilmeen lanseeraus käynnistyi Vaasasta. Viime joulukuussa uudelleen avattu Vaasanpuistikon Subway® on Pohjoismaiden ensimmäinen uuden brändi-ilmeen mukainen ravintola. Ravintoloiden ilmeen uusiminen on osa ketjun uudistusta, mikä koostuu muun muassa uudesta logosta ja visuaalisesta ilmeestä.

Täyden muodonmuutoksen kokeneen ravintolan yrittäjänä toimii Markku Jyrkiäinen. Ravintola avattiin nykyisessä paikassaan vuonna 2011.


-Koko tiimimme Suomessa on erittäin innostunut ensimmäisestä uuden ilmeen ravintolastamme. Brändiuudistus on luonnollisesti iso asia koko ketjulle, joten oli hienoa avata Pohjoismaiden ensimmäinen uuden ilmeen mukainen ravintola Suomeen. Kaikkinensa uudistus on saanut asiakkailtamme erittäin hyvän vastaanoton,- Suomen Development Agent, Petteri Lehtimäki, kertoo.

Uuteen ja rentoon ilmeeseen lukeutuu muun muassa uudistunut värimaailma, mihin on saatu inspiraatiota ravintoloissa tarjolla olevista tuoreista ja raikkaista kasviksista. Uusituissa ravintoloissa panostetaan eritoten ruoan esillepanoon, tilojen viihtyisyyteen ja entistä parempaan asiakaskokemukseen.


-Ravintolassa tapahtunut muutos on todella suuri. Käytännössä koko ravintola tehtiin lattiasta kattoon uusiksi. Lopputulos näyttää todella hyvältä ja raikkaalta: ilme on kutsuva ja avoin, josta uusi logo näkyy torille asti. Tietenkin on myös mukavaa, että Vaasanpuistikon ravintola on ensimmäinen laatuaan koko Pohjoismaissa,- Jyrkiäinen kertoo ja toivottaa samalla kaikki tervetulleeksi uuteen ravintolaan.

Subwayn® tavoitteena on avata kaikki tulevat ravintolat uudistetun ilmeen mukaisesti ja myös uudistaa kymmeniä aiemmin avattuja ravintoloihin tämän vuoden aikana.

Vaasalaisen Markku Jyrkiäisen johtama Subcom Oy operoi yhteensä 27 Subway®-ketjun ravintolaa Suomessa. Suomessa ketjun ravintoloita on yhteensä 180. Kokonaisuudessaan Subway®-ketjun franchise-yrittäjät työllistävät yli 1600 henkilöä Suomessa.

Subway®-ravintolat
Subway®-ravintoloita on yli 113 maassa. Ne tarjoavat tuoreita vihanneksia sekä tilauksesta tehtyjä täytettyjä leipiä ja salaatteja yli 44 800 ravintolassa ympäri maailman. Yrityksen perusti yli 50 vuotta sitten 17-vuotias Fred Deluca ja hänen perhetuttavansa Peter Buck. Subway® on edelleen perheyritys, jolla on tuhansia omistautuneita franchise-yrittäjiä. Suomessa on 180 ravintolaa eri puolilla maata. Ketju avasi Suomessa ensimmäisen ravintolansa Helsinkiin vuonna 2000.

Lisätietoja:
Petteri Lehtimäki 
Development Agent SUBWAY®
petteri.lehtimaki@subway.fi

Franchise News 8.2.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta