• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Scandia Rent Parkano avaa ovensa maaliskuussa

Pohjois-Pirkanmaa saa oman Scandia Rent palvelupisteen, kun Scandia Rent Parkano avaa ovensa. Parkanon, Ikaalisen, Kihniön ja Karvian alueella palvelevat jatkossa Scandia Rent ketjuyrittäjinä Harri Liesjärvi ja Juha Niemenmaa. 

Kaksikolla on myös muuta liiketoimintaa automyynnin, hinausliiketoiminnan sekä Parkanon Puupisteen osalta. Scandia Rent palvelupiste tulee Parkanon Puupisteen yhteyteen, jonka keskeinen sijainti hyvien yhteyksien varrella sekä hyvät pysäköintimahdollisuudet ovat oiva perusta autovuokraustoiminnalla. Palvelua tarjotaan myös Parkanon rautatieasemalla, jonka mahdollisuuksiin uskotaan vahvasti.

 

Uimme siinä mielessä vastavirtaan, että koemme ketjuna maakunnat hyvin keskeisiksi alueiksi, joissa haluamme kasvaa ja kehittää autovuokraustoimintaa. Tavoitteenamme on aina löytää vahva alueellinen yrittäjä, jonka tiedämme tuntevan paikallisen liiketoiminnan ja panostavan vuokraustoiminnan kehittämiseen. Myös hinaustoiminta yhdistettynä autovuokraustoimintaan tuo synergiaetuja yrittäjälle sekä Parkanon Puupisteen tunnettavuus auttavat varmasti uusi yrittäjiä, toteaa ketjun toimitusjohtaja Timo Raimovaara.

Franchise News 19.2.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta