• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Maailman suurin autovuokraamo­ketju laajenee Suomeen

Suomen ensimmäinen itsenäinen Enterprise-toimipiste avataan Helsinki-Vantaan lentoasemalla kesällä 2018.

MAAILMAN suurin autovuokraamoketju Enterprise Holdings laajenee Suomeen.

Yhtiön brändit Enterprise, National ja Alamo ovat tähän asti tulleet suomalaisille tutuiksi ulkomaanmatkoilta. Nyt ne lanseerataan Suomessa franchising-yhteistyössä Länsiauton kanssa.

Länsiauton autonvuokrauspalvelut siirretään Enterprise-brändin alle kevään 2018 aikana. Yli vuoden mittaisia leasing-sopimuksia tarjoava Länsiauto Leasing jatkaa Länsiauton nimellä myös tulevaisuudessa.

Suomen ensimmäinen itsenäinen Enterprise-toimipiste avataan Helsinki-Vantaan lentoasemalla kesällä 2018.

ENTERPRISE halusi tiedotteen mukaan kasvattaa sopimuksella verkostoaan. Yhtiön mukaan sen verkosto kattaa nyt Euroopan autonvuokrausmarkkinat -käytännössä täysin-.

Länsiauto taas saa sopimuksella vuokra-autonsa tarjolle suosituimpiin kansainvälisiin portaaleihin. Niitä ovat muun muassa Booking.com, Ebookers ja Rentalcars.com.

-Yhteistyö Enterprisen kanssa on meille huikea mahdollisuus laajentaa ja parantaa palvelujamme autojen vuokraamisessa-, kertoo Länsiauton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

LÄNSIAUTO kertoo investoineensa oman leasing- ja vuokrausliiketoimintansa kehittämiseen merkittävästi viime vuosina. Yhtiöllä on 2 500 leasing- ja vuokra-autoa.

Taustalla on autoilun murros. Autojen vuokraamisen ja yhteiskäytön odotetaan lisääntyvän omistamisen kustannuksella. Tähän myös autokauppiaat ovat varautuneet uusilla palvelumalleilla.

Länsiauton näkemys on, että palvelumuotoisen autoilun kysyntä kasvaa Suomessa lähivuosina merkittävästi mutta ei samaa vauhtia maailman suurimpien kaupunkien kanssa.

Yhtiön oman palvelumuotoisen autoilun myynti on kasvanut 50 prosentin vuosivauhtia, mutta perinteinen autokauppa ja korjaamotoiminnot ovat edelleen yhtiön kivijalka.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 16.2.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta