• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotimaailma avasi Lahteen uuden kodinomaisen majoituspalvelun

Kodinomaista majoitusta tilapäiseen tarpeeseen tarjoava suomalainen Kotimaailma-ketju laajenee Lahteen. Uudet yrittäjät Anu ja Pentti Harju avaavat toimiston maaliskuun alussa. 

Kotimaailma-ketju on toiminut Suomen suurimmilla paikkakunnilla jo yli 10 vuoden ajan. Ketju tarjoaa korkealaatuisia, täysin varusteltuja väliaikaisia asuntoja, joissa asumisaika voi olla muutamasta vuorokaudesta useampaan kuukauteen. Asunnot on tarkoitettu työmatkalaisille, vakuutusyhtiöiden vahinkoasiakkaille, remonttiasiakkaille, kodinvaihtajille sekä matkailijoille. Ketju toimii jo 15 paikkakunnalla ja laajenee nyt Lahteen. Yrittäjinä toimivien Anu ja Pentti Harjun mukaan Lahden alueella on kysyntää hyvätasoiselle kodinomaiselle majoitukselle.

-“ Lahti on Päijät-Hämeen keskuksena vilkas ja vetovoimainen. Täällä on isoja yrityksiä, joiden työntekijät tarvitsevat kausiluonteista ja tilapäistä majoitusta, ja moni matkatyötä tekevä arvostaa kodinomaista majoitusmahdollisuutta, Harjut sanovat.

Uuden yrityksen ensimmäisen toimintavuoden aikana Harjujen tavoitteena on rakentaa noin 20 asunnon tarjonta. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin. Tällä hetkellä Harjut etsivät lisää toimintaan sopivia kohteita Lahden keskustan alueelta.

-“ Markkinat määrittävät, minkä verran kasvamme sitten tulevaisuudessa. Aloitamme Lahdesta, ja tulevaisuus näyttää laajentumistarpeen muille lähipaikkakunnille.

-Tämä on ihmiseltä ihmiselle -palvelua-


Anu ja Pentti Harju ovat olleet yrittäjinä kaupan alalla jo yli 20 vuotta.

-“ Olemme urallamme aina olleet tekemisissä ihmisten kanssa, ja yksinkertaisesti tykkäämme asiakaspalvelutyöstä. Haluamme erottua majoittajien joukossa henkilökohtaisella ja joustavalla palvelulla. Lisäksi asumiseen ja sisustamiseen liittyvät asiat on olleet varsinkin Anulla aina sydäntä lähellä, Pentti Harju sanoo.

Kotimaailman toimisto sijaitsee LUHTA-kiinteistöjen talossa katutasossa osoitteessa Vesijärvenkatu 12, Lahti.

Lisätietoja:

Yrittäjät Anu ja Pentti Harju, Kotimaailma Lahti, p. 0400 608 399, anu.harju@kotimaailma.com, pentti.harju@kotimaailma.com

Lahdesta tarkemmin täältä

Lue koko uutinen Kotimaailman sivuilta.

Franchise News 2.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta