• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

R-kioski tekee hyvää paikallisesti -“ kohdistettua tukea paikallisille tahoille

R-kioski käynnistää maaliskuussa uuden yhteiskuntavastuuohjelmansa, jossa tuki kohdistetaan asiakkaiden ja paikallisten R-kauppiaiden valitsemiin lähiyhteisöä hyödyttäviin hankkeisiin. Paikallinen urheiluseura voi saada esimerkiksi jalkapallokenttänsä kunnostettua tai paikalliset vähävaraiset perheet kaipaamaansa tukea.

R-kioskin uudessa yhteiskuntavastuuohjelmassa paikallinen R-kauppias valitsee asiakkailtaan saamiensa ehdotusten joukosta itselleen ja lähiyhteisölle tärkeän kohteen, johon varat lahjoitetaan. Joka toinen kuukausi kahdeksan kioskia saa 1 000 euroa valitsemalleen kohteelleen. Vuoden 2018 aikana lahjoitetaan siis vähintään 40 000 euroa.

- R-kauppiaat ovat aina olleet tunnettuja kasvoja lähiseudullaan, ja R-kioskit ovat paikallisesti tärkeitä kohtaamispaikkoja. Uudella ohjelmallamme haluamme tukea lähiyhteisöjen elinvoimaisuutta. Varojen lisäksi tarkoituksenamme on nostaa myös paikallisia hankkeita esiin, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Asiakkaat pääsevät osallistumaan, sillä jokaisesta valtakunnallisesti R-kioskeilla myydystä hodarista ohjataan 5 senttiä lyhentämättömänä ohjelmaan. Ensimmäiset lahjoitukset paikallisille kohteille tehdään toukokuussa. Mukana on kioskeja niin pääkaupunkiseudulta kuin länsirannikolta ja Itä-Suomestakin.


- Ohjelma on saanut R-kauppiailta todella positiivisen vastaanoton ja mukana on jo 125 kauppiasta eri puolilta Suomea. Paikallisavun saajiksi on ehdolla niin lasten ja nuorten liikkumista tukevia hankkeita kuin vanhusten ja eläinten auttamistakin, Rissanen kertoo.

Ärrä tekee hyvää -ohjelmaan voi tutustua osoitteessa: www.r-kioski.fi/tekeehyvaa.

Lisätietoja:

Anna Hakamäki, viestintä
p. 020 5544 128, p. 050 462 2026
s-posti: anna.hakamaki@r-kioski.fi 

Teemu Rissanen, toimitusjohtaja
p. 020 554 4035
s-posti: teemu.rissanen(at)r-kioski.fi

Lua alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 6.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta