Domus Yhtiöt aloittaa franchisingtoiminnan virtuaalikeittiökonseptilla

Domus Yhtiöt Oy hakee kasvua kalustepuolella aloittamalla franchisingtoiminnan. Domuksella on ainutlaatuinen virtuaalikeittiökonsepti, jossa asiakas pääsee virtuaalilasien avulla näkemään tulevan keittiönsä.

Domuksen uusi virtuaalikeittiökonsepti eroaa perinteisestä kuluttajamyynnistä. Konsepti perustuu perinteisestä kalustepuolen toiminnasta täysin poikkeavaan tapaan hankkia keittiö-, kylpyhuone-, säilytys- tai muita kodin kalusteita. Itse suunnitteluprosessi etenee perinteisesti asiakkaan tarvekartoituksella, mutta tämän jälkeen toimintatapa eroaa perinteisesti paperilla tai näytöllä katsottavasta keittiösuunnitelmasta täysin. Asiakas pääsee virtuaalilasien avulla sisään keittiöönsä, ja fyysisesti kävelemään tilassa, jonka mittasuhteet ovat samat kuin omassa kodissa.


Kuvassa Seinäjoen myyjä, suunnittelija Teija Keltinkangas

-“ Olemme todella innoissamme virtuaalikeittiöiden tuomista mahdollisuuksista sekä yrityksellemme että kuluttajille. Voimme tarjota asiakkaillemme uusia innovaatioita, jotka nopeuttavat ja helpottavat oman keittiön suunnittelua uudella tavalla. Tämä on nykypäivää, eikä enää kaukaista tulevaisuutta, toteaa Domus Keittiöiden liiketoiminnan kehitysjohtaja Piia Savolainen.

Virtuaalikeittiökonsepti on franchisingperiaatteella toimiva helposti mallinnettava konsepti, joka on täysin uusi Suomessa. Domuksen liikkeet suunnitellaan kompakteiksi kokonaisuuksiksi. Digitaalisuutta hyödyntämällä fyysisten keittiöiden ei tarvitse olla myymälässä, mutta käytössä on kaikki tarvittavat materiaalit keittiöiden suunnitteluun. Franchisingtoiminta lähtee liikkeelle Etelä- ja Itä-Suomesta, mutta tarkoituksena on laajentaa toiminta Suomen laajuiseksi. Franchisingyrittäjien rekrytointia käynnistellään parhaillaan.

 

Kuvassa Seinäjoella 9.2.2018 avattu uusi virtuaalinen keittiömyymälä

Ensimmäinen virtuaalinen myymälä avattiin Kouvolaan 18.1. Toinen virtuaalinen keittiömyymälä avautui Seinäjoen Kauppakeskus Lehtiseen 9.2. ja kolmas toimipiste aukeaa Helsinkiin huhtikuun alussa.

Lisätietoja:

Domus Yhtiöt Oy, www.domus.fi

Liiketoiminnan kehittäminen, johtaja
Piia Savolainen, piia.savolainen@domus.fi, puh. 0400-258039

Franchise News 7.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta