• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

McDonald's-yrittäjä Ari Taivalsaari sai McDonald'sin arvostetuimman palkinnon

Ari Taivalsaari palkitaan huhtikuussa kansainvälisellä Fred L. Turner Golden Arch -palkinnolla, joka on korkein mahdollinen tunnustus, jonka McDonald's-yrittäjä voi saada. 

Ari Taivalsaari on toisen polven McDonald's-yrittäjä, jolle tulee tänä vuonna täyteen 20 vuotta McDonald's-yrittäjänä.

Ari Taivalsaari on toisen polven McDonald's-yrittäjä, jolle tulee tänä vuonna täyteen 20 vuotta McDonald's-yrittäjänä. Nyt Taivalsaari palkitaan McDonald'sin arvostetulla Fred L. Turner Golden Arch -tunnustuksella. Tunnustus myönnetään McDonald's-yrittäjille, jotka ovat esimerkillisiä johtajia sekä panostavat toiminnassaan henkilöstön hyvinvointiin ja erinomaiseen asiakaskokemukseen.

-Aria kiitetään erityisesti henkilöstönsä osallistamisesta sekä viestinnän, palautteen ja tiimityön merkityksen korostamisesta. Hän on luonut vahvan asiakaslähtöisen kulttuurin kaikkiin ravintoloihinsa. Hän on arvostettu jäsen organisaatiossa sekä edistää McDonald's-yrittäjien toimintaa niin Suomessa kuin kansainvälisesti-, kertoo Suomen McDonald'sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

-Tällaista tunnustusta ei saavuteta yksin, vaan yhdessä. Siksi haluankin kiittää koko henkilökuntaamme siitä suunnattoman hienosta työstä, jonka he ovat tehneet oman työyhteisönsä ja asiakkaidemme eteen-, summaa yrittäjä Taivalsaari tunnelmiaan palkinnon saamisesta.

Taivalsaari omistaa yhteensä kahdeksan McDonald's-ravintolaa Lahdessa, Hollolassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa. Hän työllistää yhteensä noin 340 työntekijää. Ensimmäisen McDonald'sinsa yrittäjä osti isältään Jyväskylässä vuonna 1998. Suomessa Taivalsaari valittiin Vuoden McDonald's-yrittäjäksi jo kolmannen kerran viime vuoden lopussa.

McDonald'sin entisen toimitus- ja puheenjohtaja Fred L. Turnerin mukaan nimetyn palkinnon saa alle yksi prosentti McDonald's-yrittäjistä. Tänä vuonna palkinnon saa 37 McDonald's-yrittäjää, jotka on valittu maailmalla yli 5 000 ketjussa toimivan yrittäjän joukosta. Palkinnot jaetaan Orlandossa huhtikuussa.

Lisätietoja:

McDonald's-yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. +358 40 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com


Franchise News 7.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta