• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju avasi toimiston Kotkaan

RE/MAX Room avautui 1. maaliskuuta Kotkaan osoitteeseen Kauppakatu 3. Toimiston yrittäjänä toimii kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen ja yrittäjä Anne Vastamäki.

-RE/MAX on globaali, menestynyt ja kasvava yritys. Brändi on maailmanlaajuisesti tunnettu ja markkinajohtaja maailmalla. RE/MAXilla Suomessa on huippuammattilaisia ja hyviä tyyppejä, ja RE/MAX on edelläkävijä monessa asiassa: RE/MAXilla on ainutlaatuinen koulutusjärjestelmä, maine, ja ihana perhe- ja asiakaslähtöinen arvomaailma-, kertoo Vastamäki.

-Odotan sekä itseltäni, että yritykseltäni ja RE/MAXilta, menestystä, jatkuvaa kehitystä, laadun ja tason ylläpitoa sekä parantamista, arvomaailman ylläpitoa, yrityksen laajentumista ja kasvua henkilökunnan määrän lisääntymisen kautta, koulutusta, tietoa ja taitoa -“ näin muutaman mainitakseni-, kertoo yrittäjä Anne Vastamäki innoissaan.

Lähikuntien välinen muuttoliike pitää asuntokaupan virettä yllä Kotkassa

Asuntokauppaa on tehty Kotkassa harkitusti. Pienet asunnot kiinnostavat Kotkansaarella ja Karhulassa ensiasunnonostajia ja sijoittajia. Kulttuurikaupunkina Kotka on nosteessa ja vetovoimaan vaikuttavat hintataso kasvukeskuksiin nähden, sekä noin tunnin ajomatka lentokentälle ja pääkaupunkiseudulle. Kevätauringon lisäksi asuntokaupan kiihdyttäjänä sekä merikaupungin vetovoimana toimivat loma-asuntojen maltillinen hintataso saaristoineen ja purjehtijalle sopivat meriyhteydet.

Väkiluvun 400 hengen lasku vuonna 2016 oli yksi asuntokaupassa tarjontaa ylläpitävä voima Kotkassa. Asuntojen kaupaksi menon kannalta lähikuntien kanssa tapahtuva, tasapainossa oleva, kuntalaisten vaihto on merkittävän positiivinen ilmiö. Lähikunnista Kouvolan ja Haminan kanssa muuttoliike oli suuruusluokaltaan 200 hengen muuttoliike molempiin suuntiin. Kouvolan suuntaan Kotka menetti noin 50 henkeä. Pyhtään ja Kotkan välillä muuttoliike oli n.150 hengen suuruista, Kotkan jäädessä noin 10 hengen verran voitolle. Kotkan hyvä tarjonta kohtuuhintaisissa asunnoissa on omiaan vahvistamaan Kotkan menestymistä lähikuntien muuttoliikkeessä jatkossakin.

Myös Kotkan sisällä tapahtui dynaamista väestönmuutosta vuosina 2015-2016. Kotkansaari keskusta-alueena otti askeleen ikärakenteessa kohti nuorempaa suuntaa, kun väkiluvun nettokasvu oli 104 henkeä, niin alle 15-vuotiaita (+71) ja 20-29-vuotiaita (+56) muutti keskustaan lisää. Kotkansaaren iäkkäämmässä päässä tapahtunut muuttoliike piti kuitenkin alueen keski-iän (49 v) samana, kun 50-69 -vuotiaiden määrä väheni 100 hengellä ja 70-79 -vuotiaiden määrä kasvoi 106 hengellä. Keski-iältään nuorekkaampi Mussalo (39 v) ikääntyi samalla, kun alueelta muutti alle 12-vuotiaita 48 henkeä ja 50-79 vuotiaita muutti samalla 71 henkeä alueelle. Mussalon väestön nettomuutos 2015-2016 oli 31 henkeä tappiollinen.

-Tämän päivän ihmiset liikkuvat enemmän eikä sijoittaminen omaan asuntovarallisuuteen katso maantieteellisiä rajoja. RE/MAX mahdollistaa paljon enemmän kuin tavalliset Suomen rajojen sisällä toimivat välitysliikkeet. RE/MAX loi yrittäjiensä kanssa viime vuonna yli 100 työpaikkaa ja oli perustamassa kymmeniä uusia välitysliikkeitä Suomeen-, kertoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta. Nykyisten omistajien Pasi ja Petri Aallon hallussa RE/MAX Suomi on ollut viisi vuotta. Ketju on tuon viiden vuoden aikana kasvanut 100 hengen toimijasta yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

-Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita-, sanoo Pasi Aalto.

Lisätietoja

Anne Vastamäki, Yrittäjä, RE/MAX Room

+358 50 3176 100 | anne.vastamaki@remax.fi

 

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi

+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

Franchise News 9.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta