• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kulmakonditoria avaa ovensa Mäntsälässä

Kulmakonditoria avaa kahvila-ravintolan kirkonkylän keskustassa pian pääsiäisen jälkeen 6. huhtikuuta. Liike on nimensä mukaisesti Kulmakonditoria, sillä se sijaitsee pian valmistuvan K2-talon kulmauksessa.

Terhi Toivonen (vas.) tulee yrittäjäksi Mäntsälän Kulmakonditoriaan. Tarja Aromaa on ketjun toimitusjohtaja. Kuva Pasi Huuhtanen.

Mäntsälän liikkeeseen tulee franchise-yrittäjä. Hän on Terhi Toivonen. Toivonen on pitkän linjan kulmakonditorialainen. Toivonen on vetänyt Keravan Kulmakonditoriota jo 18 vuotta. Mäntsälään hän lupaa upean kahvi- ja ruokapaikan.

-”Talo on uusi ja sijainti mahtava. Konditoriasta tulee vähintään yhtä hieno kuin tämä, Toivonen naurahtaa. Istumme Hyvinkään Willan tyylikkäässä Kulmakonditoriassa.

Mäntsälän liike on toimintaperiaatteeltaan samanlainen kuin Willa. Ruoan ja juomien valinta tehdään itsepalvelutiskillä. Ruoat tarjoillaan pöytään. Tarjolla on runsas ruokalista. Lounaslistan lisäksi on menu, jossa on yli 90 ruokavaihtoehtoa. Asiakaspaikkoja tulee 60 ja konditorialla on myös terassi rakennuksen kulmassa.

Mäntsälän liike on yhdeksäs Kulmakonditoria. Muiden sijaintipaikat ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Riihimäki ja Vantaalla Tikkurila ja Myyrmanni. Viimeisimmät uudet ovat Kulma EasyDeli Järvenpäässä, joka avattiin syksyllä 2016 ja Kulma Deli Hyvinkäällä Sveitsin Viihdekeskuksessa, joka avattiin lokakuussa 2017. Ne kaksi poikkeavat konseptiltaan muista Kulmakonditorioista, mutta Mäntsälään on tulossa perinteisempi malli.

Kun konditoria avaa, Mäntsälästä saa kahvia ja herkkua joka päivä eli myös viikonloppuisin, Aromaa ja Toivonen lupaavat. Tarkat aukioloajat määrittyvät kysynnän mukaan. Mäntsälän konditoriaan tulee noin kymmenen työntekijää. Heidät on jo valittu.

Kulmakonditoria valmistaa paljon itse
-”Meillä on esimerkiksi omat salaatinkastikkeet ja oma leipomo, joka tekee melkein kaikki tarjottavat leivonnaiset. Croissantit ovat poikkeus, ne vain paistetaan myymälöissä, Aromaa kertoo.


Alkuperäinen uutinen Keski-Uusimaa 14.3.2018.

Franchise News 14.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta