• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Fafa's avaa ravintolan Asema-aukiolle Helsingin keskustaan

Ravintolaketju Fafa's avaa uuden ravintolan legendaariselle liikepaikalle entisiin McDonald'sin tiloihin Helsingin rautatieasemaa vastapäätä. Avajaisia on tarkoitus viettää toukokuun lopulla. 


Asema-aukiolle avattava Fafa's on toivottu lisä Helsingin keskustan ravintolamaailman tarjontaan. Asema-aukion liiketila on ollut tyhjillään jo jonkin aikaa, mutta paikalliset muistavat tilan mäkkäristä.


Havainnekuva uudesta ravintolasta

"Odotamme innolla uuden ravintolan avaamista Helsingin ytimeen! Liikepaikan sijainti on loistava ja suunnittelutyöt ovat jo pitkällä.", kertoo Fafa'sin Chain Development Manager Ville Myllyniemi. 

Fafa's avaa muitakin ravintoloita Suomeen ja ulkomaille tänä vuonna. Maaliskuussa Fafa's avasi kauppakeskus Myllyyn Raisioon ja huhtikuussa avautuu Tampereen Ratinaan uusi ravintola. Hyviä uutisia on tulossa myös Pohjois-Suomeen kesän aikana. Uutisoimme tammikuussa Fafa'sin laajentumisesta kansainvälisesti. Viroon avataan toinen Fafa's ravintola ennen kesää, joka on myös franchisingyksikkö. 


Kuvassa Raision ravintola

Ketju jatkaa hurjaa kasvuaan tänä vuonna ja tavoitteena on yhteensä 40 yksikköä Suomessa ja ulkomailla vuoden 2018 loppuun mennessä. Pitkän tähtäimen suunnitelmana on rikkoa 100 yksikköä vuonna 2021. Fafa'sin uudet avaukset ovat osa yhtiön omia toimipisteitä ja osa franchising-yksiköitä. Myöhemmin kesän jälkeen tarkoituksena on alkaa etsimään myös uusia franchisingyrittäjiä ennalta määriteltyihin paikkoihin. 

Lisätietoja
Ville Myllyniemi
ville@fafas.fi


Franchise News 23.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta