• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Social Burgerjoint -ravintola avataan Helsingin keskustaan

Social Burgerjoint -ketjun toinen ravintola avautuu Helsingin keskustassa loppukeväästä 2018. Social Burgerjoint -konseptin ytimessä ovat korkealaatuiset ja kohtuuhintaiset hampurilaiset, vastuullisesti tuotetut raaka-aineet sekä rento ravintolaympäristö.


Toinen Social Burgerjoint -ravintola avataan Helsingin keskustassa sijaitsevan City Center -kauppakeskuksen toisen kerroksen ravintola-alueelle. Ensimmäinen Social Burgerjoint ravintola on toiminut Helsingin Sörnäisissä tammikuusta 2017 lähtien.

Social Burgerjoint -konseptin pohjana ovat vastuullisesti tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista käsityönä tehdyt hampurilaiset, jotka paistetaan mibrasa-puuhiiligrillissä. Ravintolaympäristö on saanut vaikutteita pohjoisamerikkalaisista burgerravintoloista ja se poikkeaa perinteisistä ketjuravintoloista. Ruokalistalla on useita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Social Burgerjointin ravintoloitsijoina toimivat Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Mika Tuomonen tunnetaan vuoden 2012 MasterChef Suomi -kokkikilpailun voittajana.

-Toinen ravintola on tärkeä askel Social Burgerin rakentamisessa Suomen ensimmäiseksi valtakunnalliseksi premium-luokan burgerketjuksi. Helsingin keskustassa tuomme maan maukkaimmat burgerit kaikkien saataville-, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen sanoo.

Kotipizza Group osti enemmistön Social Burgerjointista marraskuussa 2017. Social Burgerjoint aiotaan laajentaa valtakunnalliseksi ketjuksi. Vuoden 2018 aikana on määrä avata Helsingin keskustassa ja Sörnäisissä sijaitsevien ravintoloiden lisäksi kaksi muuta ravintolaa, joista toinen avataan Redi-kauppakeskukseen Helsingin Kalasatamassa. Social Burgerjointiin kuuluu myös Social Food -ruokarekka, joka toimii eri tapahtumissa.

Social Burgerjointin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.burgerjoint.fi.

Alkuperäinen uutinen täällä.

Franchise News 23.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta