Staria ja Franchise News jatkavat hyvin sujunutta yhteistyötä

Staria on mukana myös tänä vuonna Franchise Newsin auktorisoituna yhteistyökumppanina. Yhteistyö sisältää mm. yhteisiä viestintätoimenpiteitä ja kumppanuuden Franchise News Dayssa syyskuussa. Yhteistyösopimus kattaa koko vuoden 2018.

Staria Oyj on vuonna 2003 perustettu ERP- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen parempia päätöksiä niin Suomessa kuin ympäri maailman. Starian palveluihin kuuluvat myös monipuoliset HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut kuten CFO-palvelu ja ohjelmistorobotiikka. Franchising- ja ketjuyrittäjille Staria tarjoaa myös ketjupalvelukonseptia, joka mahdollistaa menestymisen yhden kumppanin ja reaaliaikaisen yhtenäisen tiedon avulla. Starian ketjupalveluiden etuina ovat optimoidut toimintamallit, nimetty palvelutiimi, moderni raportointi sekä luotettava taloushallinnon kumppani kaikille franchising- ja ketjuyrittäjille, ympäri Suomen. Starian asiakkaita ovat nopeasti kasvavat, kansainvälistyvät ja monitoimipaikkaiset yritykset sekä keskitettyä palvelua tarvitsevat franchisingketjut.

Hienoa saada Staria mukaan yhteistyökumppaniksi myös tänä vuonna!

-Halusimme mielellämme jatkaa yhteistyökumppanuutta tänäkin vuonna! Asiakkainamme on paljon franchisingketjuja, ja panostammekin jatkuvasti enemmän tähän sektoriin. Suomesta löytyy paljon upeita franchisingyrittäjiä, joiden kuulumisia on mukava seurata Franchising Newsin julkaisuista-, kertoo Starian franchisingasiakkuuksista vastaava Anu Hemmilä.

Lisää tietoa Stariasta löydät Yhteistyökumppanit -osiostamme ja Starian omilta sivuilta.

Franchise News 3.4.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta