• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Vuoden 2018 Arnolds-yrittäjä on Theu Nguyen

Kahvilaketju Arnolds Bakery & Coffee Shop palkitsee vuosittain ketjunsa menestyksekkäimmän yrittäjän Vuoden yrittäjä -“palkinnolla, kultaisella donitsilla. Tänä vuonna palkinnon sai Helsingin Forumin Arnolds-yrittäjä, Theu Nguyen.

Arnoldsin Vuoden yrittäjä -“palkinto on perinteisesti jaettu ketjun Yrittäjäpäivien yhteydessä maaliskuun lopulla. Vuoden 2018 Arnolds-yrittäjäksi valittiin Helsingin Forumin kahvilan yrittäjä Theu Nguyen.


Arnolds-ketjuohjaus palkitsi Theun tänä vuonna ansiokkaan, jo lähes kymmenen vuotta kestäneen yrittäjätaipaleen, siivittämänä. Theun ura Arnolds-yrittäjänä alkoi syksyllä 2008 Vantaan Myyrmannissa. Vuodesta 2015 Theu on luotsannut Helsingin Forumin pistettä.

-Lähdin alun perin Arnolds-yrittäjäksi, koska halusin kehittyä ja saada uusi haasteita. Olin ollut jo pitkään yrittäjänä ja kahvilatyöskentely oli entuudestaan tuttua. Mahdollisuus toimia osana tunnettua ketjua tuntui innostavalta.-, kertoo Theu.

Viime vuonna täysin remontoitu Forumin Arnolds on toiminut esimerkillisesti Theun johdolla. Tunnelma, sisustus ja sijainti vastaavat nykyajan vaatimuksia. Kahvilan asiakkaat ovat saaneet nauttia ensiluokkaisia tuotteita siistissä ympäristössä, reippaan ja ammattitaitoisen palvelun kera.

-Minua motivoi laatu. Tiedän aina, että tuotteemme ovat taatusti tuoreita ja että kaikki Arnolds-toimipisteet noudattavat yhteisiä pelisääntöjä.- sanoo Theu.

Arnolds Forumin taloudelliset tunnusluvut ovat kohdillaan ja toimipiste on saavuttanut huipputulokset ketjun virallisissa laatuarvioissa. Theu on yrittäjänä tarkka, vastuuntuntoinen ja luotettava, sekä omaksuu uudet toimintatavat nopeasti. Theun omistautuminen kahvilalle näkyy myös ketjulle tulevien positiivisten asiakaspalautteiden kautta jatkuvasti.

Arnolds Bakery & Coffee Shop on suomalainen kahvilaketju, jolla on valtakunnallisesti 28 toimipistettä Oulusta Helsinkiin. Jokaista Arnolds-toimipistettä vetää itsenäinen franchisingyrittäjä. Tarkempaa tietoa Arnolds-ketjusta ja Arnolds-yrittäjyydestä www.arnolds.fi.

Lisätiedot:

Maisa Mannila-Aloui                                   
Markkinointipäällikkö                                 
Arnolds-ketjuohjaus                                     
Hermen Oy, Helsinki                                   
maisa@arnolds.fi                                           
+358 40 1753773


Franchise News 11.4.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta