• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Fafa's astuu burgerimarkkinoille -“ Hietalahden Roslundin tilalle Bursa-ketjun ensimmäinen ravintola

Fafa's osti Hietalahden hallin Roslundin hampurilaisravintolan irtaimistoineen ja perusti sen paikalle Bursan.

Kuva: Doron Karavani / Bursa

Falafeleistaan ja täytetyistä pitaleivistään tunnettu Fafa's on ostanut Roslundin ravintolatoiminnan irtaimistoineen Hietalahden hallista. Hurjaa vauhtia kasvanut pikaruokaketju laajentaa nyt repertuaariaan hampurilaisiin.

Hietalahden hallin Roslundin tilalle avattiin 7.5 hampurilaisravintola Bursa. Lihat tilataan edelleen Roslundilta ja myös henkilökunta muodostuu Roslundista tuttujen työntekijöiden ympärille.

-œTämä on meille iso ja kiinnostava askel, mutta kysyntää on, sillä kaikki rakastavat hampurilaisia-, Fafa'sin perustaja ja toimitusjohtaja Doron Karavani intoilee.

Bursan päätuotteita ovat hampurilaiset, mutta tarjolla on myös ribsejä ja salaatteja, oluita ja cocktaileja. Burgerivalikoima on laaja, ja monipuolisten uutuuksien lisäksi valikoimasta löytyy myös Roslundin klassinen Rosburger.

Bursassa panostetaan selvästi laatuun ja uusi tulokas tulee kamppailemaan burgerikentällä samoista markkinoista muiden premium-burgereita tarjoavien ravintoloiden kanssa.

Karavanin tavoitteena on luoda Bursasta maanlaajuinen ketju. Loppuvuodesta Bursa laajentaa toimintaansa Mankkaalle Espooseen ja myös Kamppiin on suunnitteilla oma toimipisteensä.

Roslund jatkaa ravintolatoimintaansa edelleen Teurastamolla, jossa hampurilaisia myydään perinteikkään lihakaupan yhteydessä.

-œMeidän pääasia on tuo lihatukku, keskitymme siihen-, kommentoi Teurastamon Roslundin ravintoloitsija Cisse Roslund.

Alkuperäinen uutinen City.

Franchise News 8.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta