• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Burger King hyökkää Suomessa tosissaan - kotiinkuljetus laajenee näille paikkakunnille, ryydityksenä ilmaishampurilaisia

Hampurilaisravintolaketju Burger King laajentaa kotiinkuljetuksiaan -yhteistyötä tilaus- ja kuljetuspalvelu Woltin kanssa.

Burger Kingin kotiinkuljetusalue kattaa jatkossa uusina seutuina Vantaan Tikkurilan, Turun, Tampereen ja Oulun keskusta-alueet. Lisäksi Helsingin kuljetusaluetta laajennetaan.

Laajennuksen markkinoimiseksi ensimmäiset 100 tilaajaa saavat ilmaisen hampurilaisaterian, Burger King kertoo tiedotteessaan.

Kotiinkuljetusten laajennus tapahtuu tiistaina iltapäivällä. Alun perin vuoden 2018 tammikuussa lanseerattu yhteistyö kattaa jatkossa Helsingin lisäksi Vantaan, Turun, Tampereen ja Oulun kaupungit.

Tästä päivästä eteenpäin Burger King -ravintoloita on Wolt-kuljetuspalvelussa yhteensä kahdeksan. Burger Kingin mukaan kotiinkuljetuspalvelu on toiminut tähän asti erinomaisesti. Ketjujohto on sitoutunut myyntikanavan kehitykseen.

"Digitaalisten myyntikanavien käyttäminen on nykyaikaa ja palvelee tiettyjen asiakasryhmien tarpeita perinteistä palvelumallia paremmin. Osa asiakkaista tietysti haluaa edelleen perinteistä palvelua, mutta meidän tehtävämme on tarjota jokaiselle se paras kanava asioimiseen. Tämän vuoksi strategiamme keskiössä on digitaalisten myyntikanavien kehittäminen", kertoo ketjujohtaja Tomi Söderström.

Wolt on vuonna 2014 perustettu suomalainen teknologiayritys, jonka mobiilisovelluksen kautta voi tilata ravintolaruokaa ennakkoon joko noudettavaksi tai kotiinkuljetuksena. Wolt tarjoaa ruoan tilaus- ja kuljetuspalveluita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa ja Georgiassa.

Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi Burger King -ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on testattu kauppakeskus Sellossa, Espoossa.

"Olemme tämän vuoden aikana testanneet kotiinkuljetusta ja itsepalvelukassoja hyvällä menestyksellä. Asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja uusille myyntikanaville asetetut tavoitteet ovat ylittyneet. Tulemme loppuvuoden aikana lisäämään myös itsepalvelukassojen määrää ravintoloissamme", kehityspäällikkö Olli Mäkäräinen toteaa.

Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti. Neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa. Vuoden 2018 aikana ketjun tavoitteena on avata yli 15 uutta ravintolaa.

Lue alkuperäinen uutinen Talouselämästä.

Franchise News 29.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta