• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Gymi laajentaa Ruotsiin ja Norjaan

Suomalaisen lasten ja nuorten kuntoklubiketjun maailmanvalloitus on alkanut. Gymi avaa uudet toimipisteet kesän aikana Tukholmaan sekä Norjan Fredrikstadiin.

Tukholman toimipiste avataan syyskuussa, Fredrikstadin toimipiste saadaan auki jo aiemmin. Tukholman toimipiste on suomalaisen Oy gymicom Ab:n tytäryhtiön Gymi AB:n operoima, ja se aukeaa Brommaan kehittyvälle Mariehällin alueelle. Liiketila rakentuu valmiiksi kesän aikana, ja toiminta päästään käynnistämään syyskuussa.
Norjassa Gymiä lähtee pyörittämään franchisingyrittäjä.

10-vuotias Gymi muuttaa REDIIN Kalasatamassa

Syksy tuo muutoksia myös Suomessa, kun Gymi muuttaa vanhoista Helsingin Herttoniemen tiloista kantakaupunkiin. Gymi muuttaa upouusiin tiloihin Kalasatamaan avattavaan kauppakeskus REDIIN, aivan metropysäkin yläpuolelle. -Syksyn aikataulut ovat jo julkaistu ja ilmoittautuminen syyskauden tunneille käy kuumana. Olemme uusista REDIN tiloista tosi innoissaan-, sanoo Gymin toimitusjohtaja Christina Nurmi.

Kasvua franchisingilla ja lisensseillä

Gymi lasten ja nuorten kuntoklubi on franchisingketju, missä tällä hetkellä emoyhtiön omistuksessa on kolme, syksyllä neljä toimipistettä, yrittäjävetoisia Gymejä on syksyllä kaksi. Lisäksi Gymillä on lisenssi, minkä turvin monipuolisia Gymi-tunteja voidaan pitää mm. päiväkodeissa, kouluissa ja aikuisten kuntokeskuksissa. Tällä hetkellä Gymi-lisenssi on torniolaisella MindBodyYoga -kuntokeskuksella ja Norlandia-päiväkodilla Valkeakoskella. Gymi hakee kasvua jatkossa franchisingilla ja lisensseillä sekä omien Gymi Furniture kalusteiden ja liikuntavälineiden myynnin lisäämisellä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Gymit maailmalla
Gymi Bromma, Bällstavägen 32, Bromma (Stockholm)
Gymi Fredrikstad, Sorgenfri Allé 3, 1651 Sellebakk, Ostfold

Gymien sijainnit Suomessa
Gymi Redi, kauppakeskus Redi, Helsinki
Gymi Suurpelto, Suurpellon keskus, Espoo
Gymi Kirkkonummi, Munkinäentie 7, Kirkkonummi
Gymi Valkeakoski, Pastellintie 1, Valkeakoski

Lisätietoja
Oy gymicom Ab, perustaja ja toimitusjohtaja Christina Nurmi
puh. 045 324 5888, christina@gymi.fi

   

Franchise News 31.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta